[本港新聞評論] 【有片】遭誤當女警私刑凌辱 女商人報警緝兇

呢條友搞邊科???

附件

videoplayback_411.png(1.26 MB)

2019-7-9 02:56 PM

videoplayback_407.png(1.32 MB)

videoplayback_363.png(1.18 MB)

videoplayback_362.png(1.2 MB)

videoplayback_320.png(1.32 MB)

熱賣及精選
引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-9 02:44 PM 發表

你肯定呢個報案女商人係片中女子?
你肯定報案唔係女商人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波濤進擊的雞翼 於 2019-7-9 02:52 PM 發表

個條死肥仔眾目睽睽之下,又摸個女人下體又狂搓女人乳房,最恐佈最仆街係,現埸圍觀幾百位男女老中青少黃C,竟然無一試圖制止,公然支持集體非禮強姦,香港何時淪落到如此!

跪求誰人認識呢條死肥仔,請速向警方提供資料 ...
真係痴撚線,香港變咗呢個咩世界呀 ?邊個仲撑呢班人㗎而家, 係咪食咗屎呀 而家真正希望阿爺全力收返香港一國一制, 無言論自由都好過而家人身安全保障都冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凹凹凸凸 於 2019-7-9 02:44 PM 發表

離晒普!

係咪呢個非禮?

引用:
原帖由 dustin 於 2019-7-9 02:27 PM 發表

委咩任証呀?
佢唔係警察呀, 生意人呀?!
係咪係街見到賊, 都要出示委任證先拉得呀?
sorry, 我睇錯, 我見上面話有示威者懷疑一名女子是便衣警員, 因為有便衣警察乜都冇show就話自己係警察, 如果示威者咁做梗係唔岩, 警察一定要拉佢地
答返你, 睇情況, 喺街見到賊可以拉, 但個賊有權要警察出示委任證

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-9 02:47 PM 發表

唔係,見有差佬服侍保護離開現場,仲上賓咁上警車,你有冇咁好招呼?
你係現場?你有份凌辱?

回覆 引用 TOP

學班舔中白痴話齋,好人好姐點會喺嗰啲地方。班畜生真係善忘!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-9 02:51 PM 發表

睇電視仲以為係男人,唔講唔知係女人,點解扮到男仔頭咁?
何韻C

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-7-9 02:30 PM 發表

條反中畜答非所問,轉移視線,一早黑名單左佢
勸你都係唔好理佢
咁你咪黑名單左好多人? 你話人, 自己咪又係一樣容納唔倒其他人意見?
我冇轉移視線, 上面係我睇錯同果位網友講左sorry, 轉移視線係你地d只係講單方面既人, 雙方根本都有問題
唔好轉移視線, 就成立獨立調查委員會

引用:
原帖由 aded 於 2019-7-9 02:37 PM 發表

就不信誤當為女警,無法無天就是,又不是第一次發生,可怒也!
冇錯, 重點係呢類事件, 已經唔係第一次, 所以希望事件所有受害人, 可以一齊報警, 將兇徒繩之於法, 此風不可長。

引用:
原帖由 波濤進擊的雞翼 於 2019-7-9 02:52 PM 發表

個條死肥仔眾目睽睽之下,又摸個女人下體又狂搓女人乳房,最恐佈最仆街係,現埸圍觀幾百位男女老中青少黃C,竟然無一試圖制止,公然支持集體非禮強姦,香港何時淪落到如此!

跪求誰人認識呢條死肥仔,請速向警方提供資料 ...
所以我話俾著係真正亂世 班扑街肯定會周圍殺人放火強姦搶劫

回覆 引用 TOP

一定要拉晒班垃圾暴徒

回覆 引用 TOP

白衫呢隻色魔暴徒係乘亂非禮女受害人,而呢班暴徒係借藉口多多上街,其實四處搞事,以為罪不責眾的歪理,人多膽大行一己私慾..
近日接二連三,這股歪風再發展下去,暴徒就係升級以替天行道之名,小則衝入店舖哄搶,大則當街殺人都做得出,

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-9 03:02 PM 發表

冇錯, 重點係呢類事件, 已經唔係第一次, 所以希望事件所有受害人, 可以一齊報警, 將兇徒繩之於法, 此風不可長。
冇錯,同個女警一齊上法庭對質

三大不能買的盤:屯門樓 四小龍 美孚
1.美孚太舊,等於一個垂垂老人
2. 屯門太遠,風水又差
3. 四小龍,太密集,住到好像雀籠

女士都可以好兇惡!

附件

videoplayback_232.png(1.24 MB)

2019-7-9 03:10 PM

videoplayback_250.png(1.21 MB)

videoplayback_263.png(1.25 MB)

videoplayback_320.png(1.32 MB)

videoplayback_261.png(1.27 MB)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。