• 瀏覽: 314,539
  • 回覆: 2,192
  • 追帖: 14
+91
《逃犯條例》修訂爭拗引發市民多次上街示威,前日(7日)九龍區大遊行後,大批示威者入夜後未有散去,反而佔據彌敦道推進往旺角...

啊~著白色T裇呢隻勇武傻西暴民大檸樂,打人又非禮拉到等受靶啦!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190709/mobile/bkn-20190709004550767-0709_00822_001.html

班暴徒今次踩曬屎

女商人做咩事在人群之中.........小心有伏.........!!

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2019-7-9 01:11 AM 發表
班暴徒今次踩曬屎
有片...........人生精彩

無論係咩人, 那怕是007, 你地都無權搶人手機  .
引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-9 01:18 AM 發表
女商人做咩事在人群之中.........小心有伏.........!!

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2019-7-9 01:11 AM 發表
班暴徒今次踩曬屎
白T裇條勇武肥西暴徒個撚様全港瘋傳,
做柒左名人衰鳩硬...

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-7-9 01:20 AM 發表
犯民許已完有權,
所以只係罰打手板

班爛仔,終於攪事襲擊非禮女途人。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-7-9 01:20 AM 發表
作為一場暴動.......你傻傻地做圍觀群眾........本身就有風險存在.......!!
無論如何都教懂香港的花生友........不要事事都走去現場看熱鬧........食花生咁開心呀....!!

沒有值得合理化的地方, 絕對可以追宄法律責任 .  人多不等於對  .
引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-9 01:24 AM 發表

作為一場暴動.......你傻傻地做圍觀群眾........本身就有風險存在.......!!
無論如何都教懂香港的花生友........不要事事都走去現場看熱鬧........食花生咁開心呀....!! ...

係香港算佢好彩啦, 係外國實比幾條友捉佢去後巷。    

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-9 01:24 AM 發表

無論如何都教懂香港的花生友........不要事事都走去現場看熱鬧........食花生咁開心呀....!! ...
咁係唔係代表班暴徒已經陷入瘋狂,佢地認為係咁就係咁,食花生睇戲都唔得呢

係外國暴徒早已死在民主的槍之下.
引用:
原帖由 falconV8 於 2019-7-9 01:32 AM 發表

引用:

有段01片都係訪問「路過」嘅人喎,唔俾嗎?

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-7-9 01:32 AM 發表
印度..........民主大國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]