• 瀏覽: 52,771
  • 回覆: 557
  • 追帖: 2
+40
明眼人都見到啦..
他們次次都系圍著行動中警員來探訪,用意是阻警方拉人...
========
引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 8-7-2019 05:25 PM 發表
妓者都係黃底,刻意掩護暴徒徹退

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-8 05:30 PM 發表

淆底?
抑或於法不合?
淆底得過死士怕死
dllm 死士怕死................接力絕食

預9左拉架..........不過趕尾班車走先

協妓就協妓啦又要代表人,明眼人一睇就知阻差辨公啦

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-7-8 05:16 PM 發表

你又識條鐵, 依家執法重要定俾你影相重要?
記者大曬架,你唔知咩?只要有記者兩只字,殺人放火都得,吹咩

下次再阻擋建議先打阻住D偽妓先

淨係識得話人阻住你哋採訪, 你哋夠阻差辦公啦, 做記者大Q晒咩?
做記者唔係應該要企喺一旁, 影啲示威者同警察之間咩情況咩?
但點解你哋企晒喺前排, 咁點採訪到呀,
似乎係你哋班記者阻住示威者開工至啱喎

個背脊永遠對住把雨傘

外國軍警開槍射九偽妓先架

引用:
原帖由 dieselpang 於 2019-7-8 05:36 PM 發表
個背脊永遠對住把雨傘
我留意到最近好多記者, 拍攝衝擊時都只係影暴徒下半身, 唔影佢地個樣

昨晚TBB新聞直播,清楚睇到班記者阻著警方前進..
那班黃媒當個個市民都無睇新聞,倒轉件事來講.....

============
引用:
原帖由 kinlun030303 於 8-7-2019 05:35 PM 發表
淨係識得話人阻住你哋採訪, 你哋夠阻差辦公啦, 做記者大Q晒咩?
做記者唔係要影啲示威者同警察之間咩情況咩?
但點解你哋企晒喺前排, 咁點採訪到呀,
似乎係你哋班記者阻住示威者開工至啱喎 ...

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-7-8 05:39 PM 發表
昨晚TBB新聞直播,清楚睇到班記者阻著警方前進..
那班黃媒當個個市民都無睇新聞,倒轉件事來講.....

============
無錯, 根本係利用記者身分, 專登阻礙警察執法

記協算把啦你, 你已經冇曬公信力㗎喇, 仲好意思走出嚟 阿吱阿咗, 返番去你的毒果懷抱啦

警察應該拉曬蝦阿伯班人啦

警方籲傳媒勿與推進線 "零距離"

即係話班柒頭走埋去俾人仆抵L死啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]