• 瀏覽: 34,765
  • 回覆: 332
  • 追帖: 2
+18
個廢人咪又要警察保護,希望警察保護佢時用佢提出準則🤣

警方用致命武器都沒死到人,點致命武器呢,唔用任由暴徒霸路唔走呀,清場要打到暴徒識走啦

跟美國標準支持警察開鎗

對付暴徒唔用棍用乜?
真係好笑
犯緊法仲係度投訴呢樣果樣
你條林走狗唔該唔好成日吠啦

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-7-8 05:21 PM 發表

咪係,警察每次郁手前都出哂警告,自己仲要繼續,怪得邊個?
班友唔知係無知定白痴, 定無恥呢。

明明自己選擇唔肯離開, 就係同意警方用武力, 咁警方點用武力使佢地教?

再點醒班無賴白痴, 在戒嚴令下, 唔離開, 係殺無赦架。醒定D呀!

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-7-8 04:34 PM 發表
林卓廷稱警方使用致命武力促立即停止

民主黨立法會議員林卓廷表示,警方昨晚在旺角清場時曾用警棍上而下揮動,令示威者頭部受傷,是使用致命武力,又指當時示威者並無主動襲警,警方無理由使用致命武力,要求警方停止有關做法。他又指,有警員昨日挑釁示威者,唆使他人在公眾地方非法毆鬥,並有警員用盾牌和手肘襲擊記者,絕不能接受。他表示,會去信行政長官林鄭月娥、保安局長李家超和警務處長盧偉聰,要求調查事件,並回應示 ...
其實最致諸香港死地嘅根本係泛民嘅洗腦灌輸,破壞香港年青人已經唔高嘅智商,及開始腦退化嘅中老一族其思想。點解林議員唔講嘅?

冇用催淚彈,冇用布袋彈,點樣致命武力呀??

霸路時佢去咗邊

水炮都好, 沖壞的手機又可以有大批人要換手機,改善一下香港經濟

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-7-8 04:42 PM 發表

回應"今次還未使用致命武力,可考慮下次使用"
一定耍對住三白眼使用致命暴力(致命)

都冇開槍

引用:
原帖由 andlong 於 2019-7-8 05:40 PM 發表
警方用致命武器都沒死到人,點致命武器呢,唔用任由暴徒霸路唔走呀,清場要打到暴徒識走啦
咪係,0牛咁多棍d暴徒仲生歐歐,一d殺傷力都冇

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-7-8 16:34 發表
林卓廷稱警方使用致命武力促立即停止

民主黨立法會議員林卓廷表示,警方昨晚在旺角清場時曾用警棍上而下揮動,令示威者頭部受傷,是使用致命武力,又指當時示威者並無主動襲警,警方無理由使用致命武力,要求警方停止有關做法。他又指,有警員昨日挑釁示威者,唆使他人在公眾地方非法毆鬥,並有警員用盾牌和手肘襲擊記者,絕不能接受。他表示,會去信行政長官林鄭月娥、保安局長李家超和警務處長盧偉聰,要求調查事件,並回應示 ...
警棍能殺螞蟻
仲唔係致命武器
諗諗下警方本身都係武器
所以警察不能出動

我無睇錯標題,呢班仆街民主派係咪痴能線,班仆街覇路唔走,差佬已經好容忍,我作為市民已經好想在現場打柒班仆街,我諗要毒d,日日夜夜裝香望你班仆街民主派快能d死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]