• 瀏覽: 37,344
  • 回覆: 265
  • 追帖: 1
+4
班白痴話13/7去中銀撳錢,真係人唔笑9都吠 hahaha 班廢青幾多錢儲蓄咁巴閉?真係咁驚送中一早就唔會選擇中銀開戶口啦。真係有錢大戶會同你玩呢d 小學雞?

附件

2F22C3F6-73CA-4C7E-9A7F-472597D3B411.jpeg(180.67 KB)

F5967629-B375-44B5-A8EB-56CA49019C13.jpeg(550.66 KB)

傻仔,每部提款機現金提完就冇得再撳錢,根本基本常識

無千億玩咪講出口畀人笑。
一陣拎大舊錢出黎畀人。打劫咪報警添

個意義係乜
同今次事件有關連?

引用:
原帖由 namnamnamlolo 於 8/7/2019 13:08 發表
個意義係乜
同今次事件有關連?
想擾亂金融秩序姐

上次夠話沽爆港元買尾金啦, 有咩用? 為何要靠害人唔係掃金條而走去買尾金?

ATM有Cam,保安理由應改裝系統,戴口罩唔畀撳機轉錢

原來傑青有中國銀行戶口,真係身體最誠實

班窮鬼有錢咩?

其實好搞笑,講咩幫中銀做壓力測試,如果中銀頂唔順,咪食曬你啲卡囉,最後咪又係煩到自己。 傑青智商真係無與倫比

"唔好多過50萬",真係笑很死,傑青戶口有多過五千蚊當你贏

其實係弱智得好耿緊要.

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2019-7-8 12:38 PM 發表
班白痴話13/7去中銀撳錢,真係人唔笑9都吠 hahaha 班廢青幾多錢儲蓄咁巴閉?真係咁驚送中一早就唔會選擇中銀開戶口啦。真係有錢大戶會同你玩呢d 小學雞? ...
禁盡部機有幾多個0?🤣
唉!死未?呢班香港嘅未來?

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2019-7-8 12:38 PM 發表
班白痴話13/7去中銀撳錢,真係人唔笑9都吠 hahaha 班廢青幾多錢儲蓄咁巴閉?真係咁驚送中一早就唔會選擇中銀開戶口啦。真係有錢大戶會同你玩呢d 小學雞? ...
禁盡部機有幾多個0?🤣
唉!死未?呢班香港嘅未來?

班垃圾有錢撳咩?

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-7-8 01:15 PM 發表
其實好搞笑,講咩幫中銀做壓力測試,如果中銀頂唔順,咪食曬你啲卡囉,最後咪又係煩到自己。 傑青智商真係無與倫比
又話冇中銀戶口, 跨行食卡要拎返

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]