• 瀏覽: 6,271
  • 回覆: 53
+2
班警察日日俾人 - 挑釁、辱罵、人身攻擊、挖苦。粗言穢語或其諧音指罵其人或侮辱其家人父母。

有人還咀都好正常。

不過「平果妓者」呢啲 306784 垃圾就最鍾意放大小小嘅事去撕裂社會。
引用:
原帖由 jcjc3737 於 2019-7-8 09:30 AM 發表
有片:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190708&s=10829391&a=59799355

警方晚上於旺角彌敦道驅散示威者,其中有一條片段在telegram群組流傳,清楚見到有警員驅散示威者期間,一名年約20歲的男子絆倒在地上,在場示威人士不齒警方強硬驅散,於是破口大罵,但警員竟然沒有克制,大聲呼喝:「咩呀!」,之後雙方 ...

跟本係記者玩野, 佢地低學歷, 低體能,低人工,有D仲有案底,, 佢地最憎就係真正香港人. 又無案底,又有體能既香港警察

毒果又改影片

有死人林鄭咪有啲咁嘅下屬

垃圾廢柴黑警
係咪有黑警話隻抽?
佢咁似新義安成員,黑社會扮警賊
同黑社會有咩分別,垃圾,人渣,
警犬,警賊,天滅黑警

咁你咪報警話差佬撩隻抽lor

犯法既咩???

引用:
原帖由 單非雙程好曲街 於 2019-7-8 11:16 AM 發表
垃圾廢柴黑警
係咪有黑警話隻抽?
佢咁似新義安成員,黑社會扮警賊
同黑社會有咩分別,垃圾,人渣,
警犬,警賊,天滅黑警
快必都叫人隻抽
黃洋達都有...........話打mma tim

呢個黑警好快升職
挑釁市民
黑社會文化正式喺警賊身上發光發熱

引用:
原帖由 jcjc3737 於 2019-7-8 09:30 AM 發表

有片:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190708&s=10829391&a=59799355

警方晚上於旺角彌敦道驅散示威者,其中有一條片段在telegram群組流傳,清楚見到有警員驅散示威者期間,一名年約20歲的男子絆倒在地上,在場示威人士不齒警方強硬驅散,於是破口大罵,但警員竟然沒有克制,大聲呼喝:「咩呀!」,之後雙方不斷推撞,有警 ...
叫佢地隻揪,即係叫佢地公平比試啫,成日話警察過份暴力,而家公平隻揪咪好囉,又唔啱聽

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-8 09:54 AM 發表
跟本係記者玩野, 佢地低學歷, 低體能,低人工,有D仲有案底,, 佢地最憎就係真正香港人. 又無案底,又有體能既香港警察
唔係全部!祇係毒果同有部份黃色網媒係咁啫!

引用:
原帖由 單非雙程好曲街 於 2019-7-8 11:18 AM 發表
呢個黑警好快升職
挑釁市民
官商鄉黑妓大團結

一片和諧的景像,只是他們犯民反對,才令社會大混亂

引用:
原帖由 單非雙程好曲街 於 2019-7-8 11:18 AM 發表
呢個黑警好快升職
挑釁市民
市民?

非法集結嘅目的原來喺為左捉警方錯處,見成篇嘢都無題咩訴求就知活動已變質

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-7-8 11:20 AM 發表

官商鄉黑妓大團結

一片和諧的景像,只是他們犯民反對,才令社會大混亂
正確
警黑合作
社會大亂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]