• 瀏覽: 4,731
  • 回覆: 39
兩面三刀嘅反對派

呢班「港獨」分子系一批吃碗麵反碗底、痴心妄想、被殖民者洗腦及被西方勢力驅動嘅人,佢哋系度伺機尋找一個導火索,將香港民眾嘅情緒徹底點燃。呢些人嘅背後系一部分相關利益者和境外勢力,佢哋寄希望於通過街頭暴亂,把香港搞亂,好坐收漁翁之利。
被殖民者洗腦嘅「港獨」分子,喺西方勢力嘅支持和縱容下,謀求嘅系將香港從中國分裂出去,做嘅系實現香港「獨立」嘅春秋大夢。
哩次嘅暴徒衝擊立法會必將刻喺歷史嘅恥辱柱之上,亦為反對派一手導演嘅反修例鬧劇敲響咗喪鐘。反對派佢哋兩面三刀,其亂港之行徑必將畀全港市民所唾棄。打砸立法機構,系任何國家、任何地區都絕對不容突破嘅紅線。對于香港人來講,香港從來都系自由之港,但絕唔系法外之地。如果咁樣嘅暴力行爲唔追究,而任由呢一小撮暴徒勾結海外勢力繼續胡作非爲,咁香港社會將如何維護秩序和法治環境。

新聞來源連結:
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2019/0706/315533.html

臭棺霉,已經無公信力

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-7 11:03 AM 發表
大公狗報
馬報評馬,狗報評...

有人提供地圖,有人帶路,有人探路,有人指揮,暴徒都係有組織,有行動,所以必定要嚴懲暴徒,才能遏止暴行!

犬公,文匪報狗仔最愛
因為可以用來執狗屎

電視都出咗鏡啦!有導遊!唔使講都知,既然阻唔住,索性做搗埋一份!鄭松泰,林卓廷,胡志偉,張超雄,全全等……

班「泛民膠議員」係狗主,根係要指示班「本土走狗」點行啦,有乜咁出奇。
引用:
原帖由 Lee頭鬼 於 2019-7-7 11:02 AM 發表
兩面三刀嘅反對派

呢班「港獨」分子系一批吃碗麵反碗底、痴心妄想、被殖民者洗腦及被西方勢力驅動嘅人,佢哋系度伺機尋找一個導火索,將香港民眾嘅情緒徹底點燃。呢些人嘅背後系一部分相關利益者和境外勢力,佢哋寄希望於通過街頭暴亂,把香港搞亂,好坐收漁翁之利。
被殖民者洗腦嘅「港獨」分子,喺西方勢力嘅支持和縱容下,謀求嘅系將香港從中國分裂出去,做嘅系實現香港「獨立」嘅春秋大夢。
哩次嘅暴徒衝擊立法會必 ...

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-7-7 11:08 發表

呢幾日西環打手出好多飛機聞
最近好多邪魔外盜,少不了兩份棺霉啦,仲有幾份農埸雞,妖言惑眾

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-7-7 11:08 發表

呢幾日西環打手出好多飛機聞
最近多咗星級會員,做謠生事無中生有

引用:
原帖由 Lee頭鬼 於 2019-7-7 11:02 AM 發表
兩面三刀嘅反對派

哩次嘅暴徒衝擊立法會必 ...
爛鬼乳做埋暴徒領隊電視影晒啦

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]