• 瀏覽: 97,399
  • 回覆: 717
  • 追帖: 3
+18
不回港反而問題不大; 有本事就一輩子都唔好返黎

現在最煩係仲係香港搞事那批; 又話唔怕捉唔怕坐獄, 但一捉到又咦咦哦哦

我最贊成走佬,留低隨時判社服緩刑,走佬一世唔好返黎以後冇機會喺香港搞破壞。

不負責任最叻。

去德國食豬手

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-7-7 06:56 AM 發表
一面豪言壯語「無畏無懼,以死相博」,另一面卻早已買下機票離開香港.......
你以為佢係第一個呀? 你當"寧為玉碎、不作瓦存"流架?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-7-7 06:52 AM 發表
【明報專訊】警方連日拘捕包圍警總示威者及網民,並聲言鎖定首批衝擊立法會的人。「大學生要『着草』,真的荒謬。」7月1日在立法會鑿破玻璃外牆的示威者「D」(化名)日內離港,他說︰「因為真的好害怕(被捕)。」在電話訪問中,他說於7月1日早上在龍和道衝擊,自己手持雨傘,被警員噴胡椒水及棍毆,「憤怒是我其後衝擊(立法會)的近因」。當日中午,他鑿打立法會玻璃外牆,內裏警員一直敲盾警告,「其實好驚」,最終進入立 ...
你呢D暴徒㸃對得住以死明志同坐緊監嘅社運
做過犯法嘅事需要承擔責任,你連呢責任都逃避
點可能將政府推倒

新一代青年靠你地死得,廢青只識破壞

「我們不是暴徒,只希望用武力打開立法會大門,用雙手開啟一線曙光。」既然講到至今無悔,麻煩去自首吧,着草龜縮?!千祈咪怯啊,義士!!!自以為用咗雙手開咗呢一線曙光成就咗整個香港?!傻仔,做嘢前停一停,諗一諗吧!!24小時之間,失去家庭,冇曬朋友去等他人接濟,你真可憐!

要辦美國簽証,要好早辦理。如果他已經到咗美國。即是6月示威活動前,已有美國人員計劃整件事情及辦好相關簽証。

一被通輯,就會即時申請政治庇護。
啲友收晒錢,跟住劇本走㗎。
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-7-7 06:52 AM 發表
【明報專訊】警方連日拘捕包圍警總示威者及網民,並聲言鎖定首批衝擊立法會的人。「大學生要『着草』,真的荒謬。」7月1日在立法會鑿破玻璃外牆的示威者「D」(化名)日內離港,他說︰「因為真的好害怕(被捕)。」在電話訪問中,他說於7月1日早上在龍和道衝擊,自己手持雨傘,被警員噴胡椒水及棍毆,「憤怒是我其後衝擊(立法會)的近因」。當日中午,他鑿打立法會玻璃外牆,內裏警員一直敲盾警告,「其實好驚」,最終進入立 ...

引用:
佢哋覺得啱駛乜走呀?

好,非常好

暴徒🧟 一路好走💩 永世唔好返!

點解要反引渡條例,明曬

引用:
原帖由 node.js 於 2019-7-7 07:08 AM 發表
「大學生要『着草』,真的荒謬。」
係唔係大學生有乜關係?家陣你犯咗罪。

犯咗罪,自首,仲有機會從輕發落。
着草,罪加一等。
發動聖戰 要綁哂成身炸藥衝入去班差佬度嫁

呢招連美國佬都搞唔掂!

真主萬歲!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]