• 瀏覽: 97,383
  • 回覆: 717
  • 追帖: 3
+18
立法會入面嗰啲邊有咁容易拉到!口罩安全帽眼罩手套、認都認唔到係邊個

自首吧,香港會放你一條生路!

無畏?語言「偽」術。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-7 07:02 AM 發表
講到自己係義士, 為公義, 為香港, 咁偉大, 做乜要著草走人咁衰仔呀? 用“義士”二個字形容呢班人, 真係難聽過粗口。
人地法國黃背心示威同64事件帶頭果班人都無帶口罩眼罩呢班人講乜撚義士呀!就算近排佢地話中國武漢示威帶頭果班都是無口罩眼罩明眼人都知香港帶頭班仆攪破壞之後吾想負責任先口罩眼罩吾想比人認出可惜宜家科技太強就算有口罩眼罩都會捉到你

去德國搵抬養搭路做爛民啦

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-7-7 06:52 AM 發表
【明報專訊】警方連日拘捕包圍警總示威者及網民,並聲言鎖定首批衝擊立法會的人。「大學生要『着草』,真的荒謬。」7月1日在立法會鑿破玻璃外牆的示威者「D」(化名)日內離港,他說︰「因為真的好害怕(被捕)。」在電話訪問中,他說於7月1日早上在龍和道衝擊,自己手持雨傘,被警員噴胡椒水及棍毆,「憤怒是我其後衝擊(立法會)的近因」。當日中午,他鑿打立法會玻璃外牆,內裏警員一直敲盾警告,「其實好驚」,最終進入立 ...
「。。又話無畏無懼?原來衝完就走佬去呆灣?
諗住去德國或呆灣過世?。。」

「黃」種人常集中話人呃身份證,而加呢D模式根本同一模樣去呃外國既身份證,再根本清末後D華人本質系崇洋 & 「賺」盡心態

做果陣就無畏無懼,清醒咗就着草,咪即係比人洗咗腦攞

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-7-7 06:52 AM 發表
【明報專訊】警方連日拘捕包圍警總示威者及網民,並聲言鎖定首批衝擊立法會的人。「大學生要『着草』,真的荒謬。」7月1日在立法會鑿破玻璃外牆的示威者「D」(化名)日內離港,他說︰「因為真的好害怕(被捕)。」在電話訪問中,他說於7月1日早上在龍和道衝擊,自己手持雨傘,被警員噴胡椒水及棍毆,「憤怒是我其後衝擊(立法會)的近因」。當日中午,他鑿打立法會玻璃外牆,內裏警員一直敲盾警告,「其實好驚」,最終進入立 ...
唔好癲倒是非。不是你地衝擊。警方點會噴野。 唔後悔就企出來認罪。由day 1 ,用口罩就知你班PK 只係抽水收錢,扮正義。 走佬就知你地根本唔係為香港。 

引用:
「我們不是暴徒,只希望用武力打開立法會大門,用雙手開啟一線曙光」

屌你老味,暴徒的邏輯。

可憐跟佢衝又走唔到的窮學生

引用:
「我們不是暴徒,只希望用武力打開立法會大門,用雙手開啟一線曙光。」

呢句真系寫得太感人肺腑

到時會唔會有強姦犯咁講:
「我們不是強姦,只希望用武力打開你神秘花園大門,用我們的巨棒開啟你一線鮑的性福。」

罪犯犯法著草講到好偉大咁呃啲傻仔

英雄狗熊分別在比

引用:
原帖由 node.js 於 2019-7-7 07:08 AM 發表
「大學生要『着草』,真的荒謬。」
係唔係大學生有乜關係?家陣你犯咗罪。

犯咗罪,自首,仲有機會從輕發落。
着草,罪加一等。
x2

完全唔合邏輯,仲話自己大學牲

「用武力開啟立法會大門,開啟一線曙光」乜L野曙光?就係「一國一制」囉

搞到香港無運行,就係呢d仆街做成

梁繼平和偉哥仰兩個都是聰明人,留低好隊友畫家和湖北仔入去受😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]