• 瀏覽: 103,154
  • 回覆: 565
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2019-7-6 07:44 PM 發表
後生仔有工番錢多咪去叫雞囉
你去香港著名鳳樓,人山人海
上上落落八成係後生仔

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-6 07:24 PM 發表

呀伯毛都白晒
食藥都唔L掂
唔係喎, 某次唔係係某人到搜到大量偉哥咩? 睇怕後生未老先衰喎

引用:
原帖由 地獄熊仔餅 於 2019-7-6 07:37 PM 發表
淫就上一樓一叫雞啦,光天化日做埋的傷風敗俗的野!
叫雞幾多錢?又限時,阿伯亦可能有心無力盞嘥錢
叫兩次雞夠日日俾貼土一個月

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-7-6 07:46 PM 發表

x2
那地方是公園
佢地佔中冇錯,人地公園唱歌就唔得

引用:
原帖由 estateman 於 2019-7-6 07:40 PM 發表
E家黃衞兵人多到處討伐、批鬥、破壞、背後犯民、毒媒、教協一直包庇
希望中央如果出手、上述反共反港人士要送到內地(公平)審訊,比佢地睇清楚乜先至糸暴政
其他如黃衞兵押至新疆改造營直至正常為止
至於人妖杰及一眾反共反港基佬基婆
一律送至汶來 ...
冇錯,畀佢哋見識下乜嘢叫暴政

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-7-6 18:21 發表
下午3時許,遊行隊伍到達屯門公園,其間高呼「取消自娛區,還家長小孩安寧」口號,公園內有不少老翁於旁邊舉起手機拍攝及圍觀,遊行人士見狀不滿,包圍於公園內出現的老翁,雙方繼而發生口角,有老翁不滿反擊,遊行人士的説話具侵略性,「後生仔無淫蟲咩?」

https://cdn.hk01.com/media/article/348910/thumbnail/7ef08118efa58ea3faee0bee8d ...
好波

班後生廢柴都好想淫啊... 可惜冇阿伯有咁多錢派而已... 如果牠們有錢的話, 早就去了日本戰犯國大玩架妹了... 可惜牠們又廢又窮又冇L用, 只可以FF過日子...

講噪音,講市容,講製造唔方便
點解唔去趕皇后像廣場菲傭?

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-7-6 07:05 PM 發表

基唔淫嘅?唔淫就唔屌屎忽啦!

呢隻屎忽狗好撚核突呀!

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-7-6 07:46 PM 發表

x2
那地方是公園
皇后像廣場唔係公園?

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-7-6 07:40 PM 發表

基佬唔計
基妹計唔計?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]