• 瀏覽: 2,262
  • 回覆: 8
現在D黃人父母是否人格分裂了,有事自自然然打999 找警察,食飽肚無事做就去衝擊政府,罵警察是黑警。又要同小朋友講警察是黑警,日後長大了千萬不要去做警察。但媽媽又講有事時就定要找警察幫忙。小朋友回家長,那麼警察是好人定壞人,我好亂

引用:
原帖由 crcdoctor 於 2019-7-6 11:32 AM 發表
現在D黃人父母是否人格分裂了,有事自自然然打999 找警察,食飽肚焦事做就去衝擊政府,罵警察是黑警。又要同小朋友講警察是黑警,日後長大了千萬不要去做警察。但媽媽又講有事時就定要找警察幫忙。小朋友回家長,那麼警察是好人定壞人,我好亂 ...
傳  :香港皇家👮是好人 、  香港👮是壞人!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-7-6 12:20 PM 發表

咁係唔係即係要坐時光機, 返去搵雷洛個D好人做警察?

引用:
原帖由 crcdoctor 於 2019-7-6 11:32 AM 發表
現在D黃人父母是否人格分裂了,有事自自然然打999 找警察,食飽肚焦事做就去衝擊政府,罵警察是黑警。又要同小朋友講警察是黑警,日後長大了千萬不要去做警察。但媽媽又講有事時就定要找警察幫忙。小朋友回家長,那麼警察是好人定壞人,我好亂 ...
我只知道 佢老母 一定是壞人!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-7-6 12:20 發表

😱😱,香港人生仔真要考牌🤣🤣

引用:
黑警好亦或壞⋯⋯⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-7-6 12:47 發表

我只知道 佢老母 一定是壞人!
是啊,且有精神病潛意識

同整體社會一樣
有好人亦有壞人
正所謂好仔唔當差
咁講一定有原因

引用:
現在D黃人父母是否人格分裂了,有事自自然然打999 找警察,食飽肚無事做就去衝擊政府,罵警察是黑警。又要同小朋友講警察是黑警,日後長大了千萬不要去做警察。但媽媽又講有事時就定要找警察幫忙。小朋友回家長,那麼警察是好人定壞人,我好亂 ...
我識答,冇事黑警,有事阿Sir

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]