• 瀏覽: 4,072
  • 回覆: 28
《蘋果動新聞》由7月4日下午起,只限升級壹會員閱覽,截至7月5日01:58am,已有逾30萬讀者成為升級壹會員
300萬注冊
$3 得 30萬人...身體最誠實
9月 $3/月...拭目以待
加油。。。還是漏油

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190705/59787657

3蚊其實ok 

告急..搞埋大抽獎
突破傳統經營模式,為答謝一眾升級壹會員支持,現隆重呈獻「10萬火急大抽獎」,由7月11日起連續8個星期四,送出港幣10萬預付卡簽賬額!

毒果日日發放負能量,睇得多隨時有抑鬱症真係唔奇。 如果要香港重拾正能量 ,必須戒咗毒果。 其實好多人根本唔係一定要睇毒果,只不過個電話有個apps慣咗睇咁解, 但係日睇夜睇就會畀佢不知不覺咁洗咗腦 。而家佢就嚟要收錢,就係一個大好機會搣甩佢。

各位有識之士,如果閣下的太太或長輩或女同事問你毒果開始要收錢點算, 請直接告訴他們

"收錢梗係唔睇啦,我幫你裝過個唔使錢嘅新聞apps"。

"要收錢我而家都冇睇,我轉咗睇東網/星島/晴報/am730/頭條/無綫新聞"

杜絕毒果洗腦,由源頭開始。 你我皆可出一分力。

三蚊咁撚貴

一豪子 我都唔卵比 

唔睇無損失
睇咗嘥時間

真係慘

會唔會又 CUT 人???
引用:
原帖由 eriealan 於 2019-7-5 11:15 AM 發表
《蘋果動新聞》由7月4日下午起,只限升級壹會員閱覽,截至7月5日01:58am,已有逾30萬讀者成為升級壹會員
300萬注冊
$3 得 30萬人...身體最誠實
9月 $3/月...拭目以待
加油。。。還是漏油

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/2019 ...

9月唔係$3日咩,一個月$90

引用:
原帖由 tombo 於 2019-7-5 11:53 AM 發表
9月唔係$3日咩,一個月$90
$3/日...90/月
經濟日報才$33/月

以前從來不看蘋果!昨晚剛剛登記左!

3蚊都唔想比

今天已經delete左。耳根清靜

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-7-5 11:25 AM 發表
毒果日日發放負能量,睇得多隨時有抑鬱症真係唔奇。 如果要香港重拾正能量 ,必須戒咗毒果。 其實好多人根本唔係一定要睇毒果,只不過個電話有個apps慣咗睇咁解, 但係日睇夜睇就會畀佢不知不覺咁洗咗腦 。而家佢就嚟要收錢,就係一個大好機會搣甩佢。

各位有識之士,如果閣下的太太或長輩或女同事問你毒果開始要收錢點算, 請直接告訴他們

"收錢梗係唔睇啦,我幫你裝過個唔使錢嘅新聞apps"。

" ...
同意

我們一眾愛黨擁黨的多看文匯大公東方等愛正能量媒體
絕對較他們香港人先進

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]