• 瀏覽: 46,332
  • 回覆: 269
+21
阿仔你無錯,係你老豆錯……當年射少兩滴生咗你件怪胎出嚟!加上你老豆先天精蟲條條爛尾…………唉!又唔可以怪晒你老豆!你媽媽我都有錯……衰又痕又咸濕!………

引用:
原帖由 ccsskk626 於 2019-7-6 02:30 PM 發表

一睇做型,全部都係情操高尚嘅義士
猛將

做任何事,你哋的寵愛兒女都啱鳩曬,異見者則錯鳩梗。真是天下無敵,實在令人肅然起敬,佩服佩服!

引用:
原帖由 郭紹傑 於 2019-7-4 01:47 PM 發表
佢冇錯,佢老母錯!生隻畸形癈物!

引用:
原帖由 郭紹傑 於 2019-7-4 01:47 PM 發表
為有當時以痴孖筋,不知當時做什麼,向法官求情吧。

引用:
原帖由 阿凡達丁丁 於 2019-7-6 01:54 PM 發表
班黃狗盲撐青少年去衝,仲堅持話冇暴力,快D去驗眼啦
我明明見好多暴徒,打爆玻璃,破壞,掟磚,點解咁多人話冇暴力,

真係一個人講可以唔信,十個人講,唔信唔得,不停洗你腦呀

引用:
既然佢有精神病,都係無謂多講佢

提示: 違規內容已被屏蔽
嘩!依對嘢真係………………………………!

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-7-5 11:15 PM 發表
民主之父
未來特首

我聽啲朋友話,呢啲係改圖的並不是真的,有啲就話係阿爺派來的鬼!所有示威人士都是和平同手無寸鐵的

傅,係巫婆的私生子,因報復巫婆而自暴自棄!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-7-6 01:58 PM 發表
一表人才
仲骨格精奇添

和平既黃色物體

引用:
孩子,這絕對不是你的錯
不是你們父母基因出了問題什可能生出你這個弱智兒,不要怪誰,這是天意。
父母還是愛你的,想盡辦法也要把你送進去充滿智障人士的泛民陣營。在那裡你不會覺得人家比自己優秀,感覺很自在。
負責人還不時帶你們出戶外參加活動,可以放聲叫囂、拋擲雞蛋、磚頭,好讓弱智孩子們也可以像平常人一樣舒展筋骨。
而最後重點,當然是看上泛民有源源不絕的資金去給提供營運,看到你們在裡面基本生活所需都不缺,父母就安心了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]