• 瀏覽: 3,397
  • 回覆: 16
d死士龜縮左去邊???

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-7-4 12:45 PM 發表
【本報訊】反送中抗爭行動引發連串警民衝突,示威浪潮稍為平靜之際,警方的秋後算賬展開,昨日公佈兩波拘捕行動,包括9人涉及網絡罪行,以及13人涉及7月1日金鐘立法會一帶衝突。連同6月份較早前的行動,至少46名反送中人士被捕,另有6人涉及撐警集會的衝突。針對近日有警務人員及其家人被人於網上被起底及留言恐嚇...

https://static.appledaily.hk/images/apple-pho ...
一早預咗⋯⋯⋯秋後算帳係最基本玩法⋯⋯⋯尤其Android機⋯⋯⋯

哦,原來犯法被拉,係差人的錯
咁就是今日香港人的價值觀

咁法庭審既有邊單唔係抽後算帳

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-4 01:03 PM 發表
d死士龜縮左去邊???
變晒我冇野講.
要搵劣C..
要毛氈.要飲水...
呢D就係死士既宿命..

跟住有晒物證(手機登記在立法會發射站,DNA,手指摸,和一路在金鐘,灣仔CCTV紀錄)..
人證.(有25仔背後篤人以做污點證人,將所有大罪推俾其他人)..
於是互相鬥篤,篤得快,作故仔易甩身,
慢既就食晒....

早排先有個教練因為幾十年前性侵鋤入左......哦! 依毒果講法, 係 "N個秋"後算帳.

犯罪就比人拉!什麼秋後算帳?
如果係甘講,唔使警察啦?

又話死士又唔自首,死撚咗去啦

引用:
原帖由 錢太多4 於 2019-7-4 02:42 PM 發表
又話死士又唔自首,死撚咗去啦
死番左去個井底度

唔秋後算賬係咪想秋前算賬?未犯法就拉? 

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]