• 瀏覽: 12,540
  • 回覆: 107
+8
亦遭到民陣成員及市民圍著指罵,指無資格做香港人的議員。

梁議員是西九龍直選議員,點解無資格?選唔啱心水又唔要普選了?

黃狗邊識人講人話,最叻亂咁吠

引用:
原帖由 refugee 於 2019-7-3 06:27 PM 發表
梁美芬係人民授權既代議士啊,呢班人以為自己乜水啊,話無資格就無資格啊?
人地姓老 叫鼠芬
前世係老鼠

下次鼠王芬都要學呀娟妹咁問候呀777啦!
吐番一口氣!

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-7-3 10:23 PM 發表

出年選立法會班建制屎都無得食
有咩所謂 依個係民主
最怕口講民主 做既野係共產黨

你可以唔認同,但佢始終都係民選議員
我都唔鍾意佢, 下次投對家囉,屌又何用

引用:
原帖由 勇敢膠袋 於 2019-7-3 06:25 PM 發表

https://www.litenews.hk/wp-content/uploads/2019/07/梁美芬_副本-660x330.png

藍黃對抗漸趨激烈,建制派人士隨時會遇上年輕人圍罵,繼前律政司司長梁愛詩上月中在太古廣場被一群年輕人尾隨指罵後,經民聯立法會議員梁美芬今日在立法會大樓外舉行記者會後,亦遭到民陣成員及市民圍著指罵,指無資格做香港人的議員。

梁美芬今日下午在立法會外舉行 ...
鬧市滅鼠免病毒散播……

引用:
原帖由 勇敢膠袋 於 2019-7-3 06:25 PM 發表

https://www.litenews.hk/wp-content/uploads/2019/07/梁美芬_副本-660x330.png

藍黃對抗漸趨激烈,建制派人士隨時會遇上年輕人圍罵,繼前律政司司長梁愛詩上月中在太古廣場被一群年輕人尾隨指罵後,經民聯立法會議員梁美芬今日在立法會大樓外舉行記者會後,亦遭到民陣成員及市民圍著指罵,指無資格做香港人的議員。

梁美芬今日下午在立法會外舉行 ...
連的士司機都嫌佢口臭,所以趕佢落車!

引用:
原帖由 fathoz 於 2019-7-4 09:29 AM 發表
你可以唔認同,但佢始終都係民選議員
我都唔鍾意佢, 下次投對家囉,屌又何用
到自己唔鍾意就話民主無用 用返拳頭

引用:
原帖由 花好月圓1997 於 2019-7-4 09:04 AM 發表

你ON D
你喜歡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]