• 瀏覽: 27,533
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
+3
唔知大家有冇發現,只要d黃絲,人地個左d批評佢地既,通通視作藍絲,中立者係持平,亦有權責備任何一方,點解一責備佢地,佢地就將全當藍絲敵對,好蠻不講理

方丈份人好小器架,你會比佢地記成世

引用:
原帖由 002534 於 2019-7-2 15:15 發表
唔知大家有冇發現,只要d黃絲,人地個左d批評佢地既,通通視作藍絲,中立者係持平,亦有權責備任何一方,點解一責備佢地,佢地就將全當藍絲敵對,好蠻不講理 ...
都話咗啦,俾呢班人上場,唔好話要言論自由,連沉默自由都唔俾過你!

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2019-7-2 15:18 發表
方丈份人好小器架,你會比佢地記成世
咁有錯咩?中立者除左唔出聲外,亦有權對雙方各自問題作出批評,呢樣係言論自由,唔岩就要話,唔岩聽就當人地同佢地敵對、藍絲,乜邏輯道理,我激起上來想兜巴扯埋去

黃屍睇人只會睇:你係唔係撐我
唔係?即咬
扮民主派議員講句唔啱聽既都咬
何妨係路人

引用:
原帖由 002534 於 2019-7-2 03:21 PM 發表

咁有錯咩?中立者除左唔出聲外,亦有權對雙方各自問題作出批評,呢樣係言論自由,唔岩就要話,唔岩聽就當人地同佢地敵對、藍絲,乜邏輯道理,我激起上來想兜巴扯埋去 ...
黃屍係只對自己講權
你?只有責任

引用:
原帖由 貓男 於 2019-7-2 15:20 發表

都話咗啦,俾呢班人上場,唔好話要言論自由,連沉默自由都唔俾過你!
我細妹又係,我係葉劉踢爆李柱銘個單野,串左一句「講埋俾200萬人」知嘛,只係講笑咁寸左句,佢就將我歸類藍絲,撐葉劉,好過份囉,搞到我係連言論自由都冇咁,睇在佢係細妹份上,我唔同佢計較,事實上葉劉同李柱銘根本唔係d咩好人囉

引用:
原帖由 002534 於 2019-7-2 15:26 發表

我細妹又係,我係葉劉踢爆李柱銘個單野,串左一句「講埋俾200萬人」知嘛,只係講笑咁寸左句,佢就將我歸類藍絲,好過份囉,搞到我係連言論自由都冇咁,睇在佢係細妹份上,我唔同佢計較 ...
我不過分享吓祖國近年進步嘅嘢(都未有耐講到香港),我個妹就向我個兒子"落咀呪"叫佢終生係大陸生活,"unfriend"咗我,連家庭個group都離開埋。

引用:
原帖由 貓男 於 2019-7-2 15:31 發表

我不過分享吓祖國近年進步嘅嘢(都未有耐講到香港),我個妹就向我個兒子"落咀呪"叫佢終生係大陸生活,"unfriend"咗我,連家庭個group都離開埋。
...
呢d就係叫目中無人

引用:
原帖由 002534 於 2019-7-2 03:15 PM 發表
唔知大家有冇發現,只要d黃絲,人地個左d批評佢地既,通通視作藍絲,中立者係持平,亦有權責備任何一方,點解一責備佢地,佢地就將全當藍絲敵對,好蠻不講理 ...
其實調返轉都係一樣...

引用:
原帖由 002534 於 2019-7-2 03:21 PM 發表

咁有錯咩?中立者除左唔出聲外,亦有權對雙方各自問題作出批評,呢樣係言論自由,唔岩就要話,唔岩聽就當人地同佢地敵對、藍絲,乜邏輯道理,我激起上來想兜巴扯埋去 ...
係丫, 我有個做警察既藍絲親戚, 踢左我屋企人出group, 講政治講到家人反面, 小朋友?

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2019-7-2 15:42 發表

其實調返轉都係一樣...
你有實例?

黃C成日話官逼民反, 冇希望,
其實佢地付出了幾多努力?

讀書/工作/嗜好/與家人關係/朋輩
唔該逐一檢討下自己先

引用:
原帖由 貓男 於 2019-7-2 03:59 PM 發表

你有實例?
上面講左, 我警察既藍絲親戚, 踢左我屋企人出group, 講政治講到家人反面
話以後有佢冇我

我腦弓極黃,唔幫佢我就好自然被佢分為係藍

我支持林鄭弱華肥聰下台,但唔支持黃人d滿口歪理,黑白顛倒

小黃人先係世上最民主既人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]