• 瀏覽: 34,919
  • 回覆: 274
+25
港府強推《逃犯條例》修訂二讀,逾百萬市民多次上街反送中,但港府只肯暫緩不撤回,完全漠視民間訴求,事件發展到昨日,示威者抗爭行動升級,於晚上佔領立法會,並大肆破壞,有人在牆上噴上「釋放義士」、「林鄭下台」等標語,但同時示威者表現自制,沒有破壞圖書館和紀念品。而凌晨時,防暴警察採取清場行動,施放多枚催淚...

洗下先!

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190702&s=7018882&a=59780518

暴警用嘅暴力同武器是否強百倍?

香港已變成動亂, 傾覆祖國, 中國的反動中心.

長痛不如短痛, 請祖國, 中國 核平香港, 台灣.

這是滅絕笫十七計. 老夫死也甘心. 當豪給祖國, 中國

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-2 03:13 PM 發表
港府強推《逃犯條例》修訂二讀,逾百萬市民多次上街反送中,但港府只肯暫緩不撤回,完全漠視民間訴求,事件發展到昨日,示威者抗爭行動升級,於晚上佔領立法會,並大肆破壞,有人在牆上噴上「釋放義士」、「林鄭下台」等標語,但同時示威者表現自制,沒有破壞圖書館和紀念品。而凌晨時,防暴警察採取清場行動,施放多枚催淚...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
昨晚強姦犯入來強姦妳,完美留下精液並只刧現金無殺人無破壞妳子宮!所以應值得獎勵!

有眼睇

當香港市民盲晒, ?要聽佢講 / 兜

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-2 03:14 PM 發表
暴警用嘅暴力同武器是否強百倍?
幾時先肯學鬼佬開槍, 反正暴徒唔死都冇用

乜水呢 ? 

你兩條友過曬氣啦,班暴徒唔興吃中女嫁,唔好以為支持暴徒就可以升級做女神啦

虛心d睇下正常人寫嘅嘢啦,睇埋啲洗腦君妖歪理,人都會變蠢

真係好唔明
示威者淨係叫政府聽佢哋訴求
咁佢哋有冇聽支持者訴求
有冇聽到好多市民要求停止暴力還我寧靜香港既訴求
佢哋要追求啲咩點解要迫全香港人去接受
點解人可以自私到為達目的要全香港人陪葬

如果有人強姦佢,無揸波、無口交、無玩羅友,只係插西,應該都唔算係強姦犯。
引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-2 03:13 PM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...

小你兩個臭西,但吾小你老母,並大肆破壞,記住小你代表進入呀,都算表現自制掛臭西。

就係垃圾言論害死三條懵人,再鼓勵白痴繼續去死

同我諗嘅一模一樣,見唔對路,呢兩人囡即時同嚟維穏。
引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2019-7-2 03:18 PM 發表

昨晚強姦犯入來強姦妳,完美留下精液並只刧現金無殺人無破壞妳子宮!所以應值得獎勵!

佢兩個根本就係暴民!

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右