• 瀏覽: 24,986
  • 回覆: 122
+8

變態佬強姦完放低500俾事主

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-2 01:02 AM 發表
變態佬強姦完放低500俾事主
變態佬?立法會本身就屬於香港市民。

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 01:08 AM 發表

變態佬?立法會本身就屬於香港市民。
我喺fb有朋友post 呢張相,竟然讚呢班暴徒有學識,有教養
我只係曲線姐

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-2 01:11 AM 發表

我喺fb有朋友post 呢張相,竟然讚呢班暴徒有學識,有教養
我只係曲線姐
示威者先係比政府強姦個個呀

暴徒自我漂白, 但仍洗不白黑.

引用:
原帖由 男E 於 2019-7-2 01:27 AM 發表
暴徒自我漂白, 但仍洗不白黑.
黑白應該由民意決定,由多數人去決定

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 01:38 AM 發表

黑白應該由民意決定,由多數人去決定
即係有一百個人圍住你老母,跟住九十九個人投票話輪姦你老母OK,跟住就可以做,你好叻叻呀

引用:
原帖由 krolik 於 2019-7-2 01:53 AM 發表

即係有一百個人圍住你老母,跟住九十九個人投票話輪姦你老母OK,跟住就可以做,你好叻叻呀
我咪講咗。立法會本身就屬於市民,麻煩你詞窮讀書少都用下啲有內容嘅文字去表達自己,你地個腦係咪得強姦

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 02:00 AM 發表

我咪講咗。立法會本身就屬於市民,麻煩你詞窮讀書少都用下啲有內容嘅文字去表達自己,你地個腦係咪得強姦
唔好話班暴民投完票就可以做,我呢個香港市民冇同意過佢咁做

引用:
原帖由 krolik 於 2019-7-2 02:03 AM 發表

唔好話班暴民投完票就可以做,我呢個香港市民冇同意過佢咁做
yes,你嘅意見應該被尊重,我都唔認為佢地入立法會係100%啱。但最應該尊重市民意見嘅林鄭拒絕同民陣會面,拒絕溝通。我覺得我地市民無論企係邊一面都冇錯,因為民主本身應該係咁

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 02:00 AM 發表

同意!立法會屬於市民!今晚班學生只係去裝修佈置立法會,飲汽水放低十蚊,整爛少少野聽日會俾返幾百萬支票Tim !何罪之有!?

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 02:07 AM 發表

yes,你嘅意見應該被尊重,我都唔認為佢地入立法會係100%啱。但最應該尊重市民意見嘅林鄭拒絕同民陣會面,拒絕溝通。我覺得我地市民無論企係邊一面都冇錯,因為民主本身應該係咁 ...
唔好偷換概念,不問自取關民唔民主乜嘢事

引用:
原帖由 your筍盤 於 2019-7-2 02:05 AM 發表
入到立法會的人已經犯法!
請勿混淆 法治 與 遵從法律

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]