• 瀏覽: 25,007
  • 回覆: 122
+8
引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 01:38 發表

黑白應該由民意決定,由多數人去決定
暴徒就是暴徒,你點洗白都冇用!

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-2 12:13 PM 發表
算啦,D廢老唔明架啦
中國人嘅劣根性係貪少便宜
見到年青人抗爭都比錢,
緊係接受唔到
抗爭都有俾錢,咁琴日中環打傷司機有冇賠湯藥費,仲打爛人部揾食車,請問你,有冇賠番部車俾人呀??

引用:
原帖由 catfish1539 於 2019-7-22 07:11 PM 發表

抗爭都有俾錢,咁琴日中環打傷司機有冇賠湯藥費,仲打爛人部揾食車,請問你,有冇賠番部車俾人呀??
咁個司機走去撞人咁有冇賠返錢俾人?個司機有冇去自首話自己企圖傷人?乜你唔知咩?叫你唔好睇咁多TVB同文X報

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-1 10:48 PM 發表
泛民暴徒無放低打爆立法會建築物及設施既賠償金.

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 02:00 AM 發表

我咪講咗。立法會本身就屬於市民,麻煩你詞窮讀書少都用下啲有內容嘅文字去表達自己,你地個腦係咪得強姦
咪自我感覺良好個班弱智者聯盟。

引用:
原帖由 黃絲人渣狗 於 2019-7-14 10:06 PM 發表
清空雪櫃,得幾條野放低,玩一日都有5千啦,正福街
引用:
原帖由 siuming711 於 2019-7-28 10:44 PM 發表
直情是恐佈份子,支持警察開真槍!
這是破壞者,:民陣,泛民,你見到暴動議員,黃色傳媒 其中最大蘋果各電台部分DJ,記者等
Pk 民陣促各國發布旅遊警示。日本,韓國,愛爾蘭,作出旅遊警示。另加!歐盟國家對香港發出旅遊提示。連累澳門https://www.dfa.ie
很多人失業!沒工作食什麼呢?

支持暴動的人你們錯了。
除你沒子女,窮,沒物業,沒前途,沒M P F , 沒股票。否則怎不恨攪事者呢

附件

9F8E00CE-FE82-4E0C-ACB8-7DC105C61762.jpeg(480.4 KB)

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-1 10:48 PM 發表
整爛哂入面d野有冇賠錢?

引用:
整爛哂入面d野有冇賠錢?

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-2 01:02 AM 發表
變態佬強姦完放低500俾事主
記者仲要讚強姦犯有品

引用:
原帖由 akoko 於 2019-7-22 07:13 AM 發表

立法會被人砸爛我哋是否應該屌呢啲暴徒ge老母?
自己吊先

歷史教訓,革命或反革命,一定要開戰,鎮壓平亂,老解,社團,差佬,市民,最好全民階兵,以暴易暴係唯一出路,最佳方法,行動吧,唔好成日得把口講?

咁理直氣壯就唔含有幾十人走路去呆台啦!
成班精神病院走出黎!

暴力係行動,反暴力得把口,啲人出來講嘢,講就天下無敵

黑衣癈柴清醒D啦自己被落葯被鬼佬控制住都唔知:我5號呢晚在荃灣西鐵站出來,近距離接觸一群黑衣人,發現帶黑口罩全套的帶頭人,好鬼激動和瘋狂,我相信他們好大可能黑口罩或噴射一些野在身上是含有興奮劑。呢D可能是ClA和鬼佬暗中下手控制呢班傻仔低能廢青 的情緒 。沙田武器倉唔係搜到大麻精油嗎?!而每次搞事都有人統一派口罩,所以你的推測相當真實 肯定的
如果CIA美國佬在示威混亂中暗中開槍打死幾個黑衣炮灰仔,假禍比警察咁就大獲了,到時真的會希望黑衣廢青醒目D,咪怎樣死都唔知,要使香港更亂美國佬ClA什麼招數都使得出,因呢班廢青是低能豬是最好的亂港工具

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]