• 瀏覽: 25,023
  • 回覆: 122
+8
引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-1 10:48 PM 發表
影完相就攞返走

引用:
原帖由 pkghost12 於 2019-7-3 02:07 PM 發表
你班暴徒,唔好再扮偉大,唔好再代表我,個立法會我都有份,不如試吓去你屋企搞亂晒你野,搞到你無屋企訓,飲你D氣水擺低嗰少少錢就走咗去好冇?

唔好再懶偉大,我本身係中立既,我未見到中共搞我就以經見到你班傻仔搞搞陣,唔好再同我講咩咩200萬人係民意,200萬係民陣吹出黎架傻仔,睇翻科學計算啦

你地班傻仔究竟訓醒未?

絕對一定要重判。 ...
唔好講咁多, 快啲拉番幾十 個 暴徒, 出嚟幫手清潔 立法會先啦

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 01:08 AM 發表

變態佬?立法會本身就屬於香港市民。
屬於又吾代表可以亂破壞,砸玻璃都係保護立法會?難聽啲講,呢啲叫強盜

引用:
原帖由 5220 於 2019-7-2 02:08 AM 發表

同意!立法會屬於市民!今晚班學生只係去裝修佈置立法會,飲汽水放低十蚊,整爛少少野聽日會俾返幾百萬支票Tim !何罪之有!?
呢啲叫整爛少少嘢,你係咪要驗下眼?仲幾百萬,呢到要整成千萬啊,瞓醒未?

等拉啦!

擺低完錢,影完幾張相,post上網,拎番錢,繼續偷汽水飲,繼續打爛哂d野
番到屋企,見到有人forward自己影果張相,叫自己義士,覺得好自豪。

第二日,餐廳老闆話,班人放低十幾蚊,但全間餐廳乜都無哂,損失慘重。

真係好撚高質呀,暴徒,到底你地自high完未?
笑到口都大埋

引用:
原帖由 齡。。 於 2019-7-3 05:25 PM 發表

呢啲叫整爛少少嘢,你係咪要驗下眼?仲幾百萬,呢到要整成千萬啊,瞓醒未?
成班白痴暴徒都係選擇性失明或失聰

D黑衣自由閪賠返幾千萬畀立會做維修先講啦

引用:
原帖由 krolik 於 2019-7-2 02:18 AM 發表

係,一班暴徒去警局放低一百萬仲可以攞走一支槍添,啲暴徒思維真係恐X怖!
試下一件事還一件事咁去睇野丫。其實佢地唔放低錢都得格,咁點解要放低錢?

引用:
原帖由 krolik 於 2019-7-2 01:53 AM 發表

即係有一百個人圍住你老母,跟住九十九個人投票話輪姦你老母OK,跟住就可以做,你好叻叻呀
🤣🤣🤣笑L左

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-1 22:48 發表
如果暴徒強姦你老母,掉低兩草你接受嗎?

引用:
原帖由 hkcentralize 於 2019-7-3 08:24 AM 發表

唔只係真的有沒有付費的問題,問題係佢地覺得我地無say NO就等於接受佢地強姦,可恥的是強姦完之後仲問舒唔舒服,唔答即係舒服,咁佢地下次同我地又再來一次,頂! ...
未經同意,暴力對待然後集體強行進入,儘情發洩,點止強姦,直情輪姦,根本案情極嚴重。係印度民主大國,切J啦,吾通就咁算?美國民主大國相信一早亂槍掃射啦。
明眼人一睇 就知佢地背後借題發揮,根本有目的去破壞香港法制,一開波就嚟料,從而制造恐怖輿論再從而想令中國各省陷入混亂,分裂中國,引起內戰,究竟乜嘢人要咁做?
呢班暴徒吾抵可憐!如果呢班人有心去阻止條例通過,可以衆籌打官司,成二百萬人喎,每人付出一干,大把資金,仲有大把資深黃官守尾門,根本好容易贏。所以呢班人根本居心可測。
醒下啦,香港死,中國亂,一般香港人邊個可獨善其身?到時恨錯難返。

放錢拍照再拿回叫做偷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]