• 瀏覽: 25,029
  • 回覆: 122
+8
有報導踢爆原來影完相後,班仆街即刻攞返D錢!
正仆街

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2-7-2019 01:02 AM 發表
變態佬強姦完放低500俾事主
唔只係真的有沒有付費的問題,問題係佢地覺得我地無say NO就等於接受佢地強姦,可恥的是強姦完之後仲問舒唔舒服,唔答即係舒服,咁佢地下次同我地又再來一次,頂!

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-2 01:11 AM 發表

我喺fb有朋友post 呢張相,竟然讚呢班暴徒有學識,有教養
我只係曲線姐
一個是非黑白不分,畸形反智的地方,殺人都可以合情合理合法,香港正朝呢個方向行緊

引用:
原帖由 your筍盤 於 2019-7-2 02:05 AM 發表
入到立法會的人已經犯法!
你吾見有傻仔話立法會系市民既咩,何罪之有

引用:
原帖由 edgar1992 於 2019-7-2 02:40 AM 發表

佢地不斷美化自己既行為  根本就係台灣化  (窮同落後)
台灣一直系背後黑手,目的令到一國兩制失敗,香港蠢人多,仲要比人利用當自己英雄

引用:
原帖由 kawy1333 於 2019-7-2 09:22 AM 發表
成班年青人冇思考能力😓。大樓裏邊班防暴一見白色粉末就知道係撤離大樓訊號啦,你哋班傻佬仲沖入去,果百幾個防暴突然間唔見曬人仲唔明白中曬空城計,又話部署咗5000警力😮?成班都冇腦...玩政治你哋邊度夠人玩呀?😎😎成班無腦返屋企打機吧啦.............話時話,純粹好奇😮,周圍幾萬人包圍住,外邊有百幾幾百個中外傳媒影住,嗰百幾個防暴喺邊度走架,幾時走架,係咪傳聞立法會大樓有秘密通道係真嘅😮 ...
香港人有思考能力既,泛民一早打左柴啦

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-1 10:48 PM 發表
係呀!呃完like咪攞返啲錢走囉

引用:
原帖由 your筍盤 於 2019-7-3 01:38 PM 發表

擅自闖入立法會已經係犯法㗎啦
你唔識可以問吓律師
講多無謂

-完-
甘點解人地入去破壞完仲可以拍拍屁股走人既,天才

你班暴徒,唔好再扮偉大,唔好再代表我,個立法會我都有份,不如試吓去你屋企搞亂晒你野,搞到你無屋企訓,飲你D氣水擺低嗰少少錢就走咗去好冇?

唔好再懶偉大,我本身係中立既,我未見到中共搞我就以經見到你班傻仔搞搞陣,唔好再同我講咩咩200萬人係民意,200萬係民陣吹出黎架傻仔,睇翻科學計算啦

你地班傻仔究竟訓醒未?

絕對一定要重判。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]