• 瀏覽: 24,998
  • 回覆: 122
+8
引用:
原帖由 krolik 於 2019-7-2 02:36 AM 發表

啲暴徒思維你係唔會明!
佢地不斷美化自己既行為  根本就係台灣化  (窮同落後)

引用:
原帖由 edgar1992 於 2019-7-2 02:32 AM 發表

犯法都睇原因?
窮就可以去偷去搶?
有性需要就可以強姦?
我真係好想知有咩原因可以合理化犯罪行為
樓主都話立法會係屬於大家,大家都只係開左party整亂少少野,飲左汽水放低十蚊家用,呢d叫有質素公民呀,班高質學生流咁多汗畫壁畫你以為唔累唔駛飲水呀?點解犯法呀?係自己地方開party仲要俾人叫暴徒,你班友真小器!

你覺得蝕底左下次咪入立法會飲汽水唔俾錢囉!

咁理直氣壯,洗咩戴口罩同頭盔

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-1 10:48 PM 發表
人地鎖晒門比你地破壞入左去,放低錢有用咩?

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-2 01:02 AM 發表
變態佬強姦完放低500俾事主
強姦民意,立法會先係強姦犯巢穴

引用:
原帖由 5220 於 2019-7-2 02:21 AM 發表

你都傻既,正如樓主所講,立法會係大家既,就好似大家屋企想入就入,而市民又被政府強姦緊!
你俾人強姦完發脾氣爆門入自己屋企,再係牆上畫畫再打爛自己屋企好多野,請問咁叫犯法?呢d叫自由!
樓主 我buy你! ...
同意, 而家你殺完人, 我又殺返你呢D唔叫犯法, 呢D係叫正義!!

再講就算真係殺人, 只要有200萬人, 香港既大多數人覺唔係犯法, that means it's fine to do that, 呢個就係民主, 人們都有權做自己想做既野

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 01:08 AM 發表

變態佬?立法會本身就屬於香港市民。
垃圾會班議員,才真的是變態佬!!

算啦,D廢老唔明架啦
中國人嘅劣根性係貪少便宜
見到年青人抗爭都比錢,
緊係接受唔到

引用:
原帖由 edgar1992 於 2019-7-2 02:39 AM 發表

你可以確保修例後一定撤資?
避免?班學生係經濟專家還是各國經濟部代表?
如果外商怕修例 點解咁多外資進入大陸市場?
再講香港有咩大既資可以撤?
外資基本上都係入中國市場 借道香港
本地既一早有自己根底打好哂關係
你可以講得出有咩大既資可以撤嗎?
蘋果退出香港?
貨櫃船退出香港?
電力公司走人?
班暴徒盲目既政治行為,嚴重影響香港穩定,資金不再借道香港 咁既可能性大啲囉 ...
唔攪送中例,香港人唔會有妄想迫害症影響,攪嚟做乜

引用:
原帖由 tian148 於 2019-7-2 01:03 PM 發表

唔攪送中例,香港人唔會有妄想迫害症影響,攪嚟做乜
有病就怪政府? 精神病遺傳因素好高 點解唔怪自己老豆老母點解生佢出黎?
如果你驚雀仔 係咪就要殺晒啲雀仔?
你怕犯法就要廢除法治?

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 01:08 AM 發表

變態佬?立法會本身就屬於香港市民。
但果班係大陸新移民後代

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-7-2 01:11 AM 發表

我喺fb有朋友post 呢張相,竟然讚呢班暴徒有學識,有教養
我只係曲線姐
相信冇人有碩士以上學歴, 文盲多

引用:
原帖由 呢個懷舊的羊 於 2019-7-2 02:00 AM 發表

我咪講咗。立法會本身就屬於市民,麻煩你詞窮讀書少都用下啲有內容嘅文字去表達自己,你地個腦係咪得強姦
擅自進入立法會 最高刑罰入獄三個月

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]