• 瀏覽: 8,775
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
+5
暴徒手無串鐵,只有通渠水同磚頭,拉人吧,告到佢地甩褲

咁都唔拉人

最好影到同埋捉到邊個掟通渠水

抹黑成份居多!!

引用:
原帖由 鋼條佬 於 2019-7-1 11:25 發表
咁都唔拉人
拉嚟把撚, shoot to kill 啦!

幾時掟埋午餐肉?加埋包丁面咪又一餐囉

暴徒越黎越恐怖

而家仲撞擊埋垃圾會大門,班暴徒真係越嚟越癲,失控啦,直接開槍鎮壓啦

引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-7-1 10:42 AM 發表

咁都叫和平示威,手無寸鐵擺明又係度吹水講大話 ...
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-7-1 09:07 PM 發表 
呢個女仔想扔通渠水去警察 但失手整到自己
結果是警察幫手救援

香港警察 專業精神令人敬佩
洗腦黃絲 喪失理智令人憤怒

https://www.youtube.com/watch?v=tD3fprXSKOE

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E7%A4%BA%E5%A8%81%E8%80%85%E8%88%87%E8%AD%A6%E6%96% ...
盲反:
係大6人做,收咗錢,強國假嘢, 有十個破綻,係 保皇黨 李力持拍嘅

再唔係

我有良知 ,我咩都睇唔到, 香港沒有暴徒
自己講100次 就會變成真

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-7-1 12:00 PM 發表 
抹黑成份居多!!
盲反:
係大6人做,收咗錢,強國假嘢, 有十個破綻,係 保皇黨 李力持拍嘅

再唔係

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-7-1 11:42 PM 發表

盲反:

再唔係

...
譚伯自編\自導\自演。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-7-2 01:39 AM 發表

譚伯自編\自導\自演。
日日大把人散播謠言,
排下隊唔好打尖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]