• 瀏覽: 1,660
  • 回覆: 4
英國一名懷有8個月身孕的女子,上周六(29日)凌晨被人用刀刺死。救護員趕到後即場為她分娩,嬰兒送院後情況危殆。警方其後拘

單係倫敦, 一年未夠已經成六十幾單謀殺,
係班人仲好意思鬧香港警察,
我們香港的警察效率非常高,
班人身在福中不知福,
英國咁民主, 咁好福利,
點解仲咁多兇殺案??
醒下啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190630/bkn-20190630130153916-0630_00912_001.html

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-30 05:07 PM 發表
咁你有無去撐警集會,有無見到校長同梁家輝
無, 我一直認為無必要做呢d野,
差人要的尊嚴唔係呢d,
就算七百萬人出來遊行支持都無用,
犯法的人, 永遠同差人都會係對立的,
所以差人從來都唔會怕呢班罪犯講乜,
差人比人叫龜, 叫衰人已經N年啦,
前線差人要的支持係政府同埋警方高層,
而唔係呢d集會, 其實大家諗都諗到,
當日清場前, 高層會點講,
大約都係, 家下暴徒在破壞香港法治安寧,
我們是香港最前線的守衛..........
到班差人做完野, 比班暴徒打,
比班乞醫鬧, 佢老無高層話唔係暴動??
甚至話有可能唔起訴???
前線差人如果繼續比政府同高層出賣,
你再搞多兩三場呢d集會都無撚用,

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-30 05:50 PM 發表

皇氣受得呢份人工就預咗硬食,唔係點會偽進學歷都幾皮野個月,同真愛一樣,一分錢一分貨
早預左硬食,但唔係預硬食自己人的一棍

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-30 05:59 PM 發表

班膠層好明顯見自由西暴徒人多勢眾即刻淆底縮啦
是的

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-30 06:28 PM 發表

咁如果自由西暴徒圍真愛圍茶舞廳,要佢地減價/免費,係咪又要跪低
人地有睇場, 班自由西邊敢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]