• 瀏覽: 12,095
  • 回覆: 65
對於黃營盲反政府修訂《逃犯條例》,葉劉淑儀今日在立法會上講出真相,佢踢爆原本第一個要政府同內地傾移交逃犯協議嘅,居然係反對派嘅前議員李柱銘!葉劉更指出,當時修例最終擱置,政府亦沒有用「撤回」字眼,為何當時沒有如今時今日般的暴力衝擊?直指「撤回」二字只是黃營生事的借口!一齊去片,聽吓葉劉點講!

原片、原圖:立法會片段及無綫新聞截圖

唉,善良的香港市民要看清事實真相。

新聞來源連結:
https://www.hkgpao.com/articles/1003433

今天,李柱銘去美國大駡香港政府想立法。

thanks

人又係佢鬼又係佢

引用:
原帖由 青春的火花 於 2019-6-27 09:46 PM 發表

漢奸就反大陸

襯家就靠大陸人幫襯
鄧佢李漢奸孫慘,就算有屎忽,都要成世擔負李漢奸賣國賊臭名 !

葉劉好嘢 !

好大既官威,唔知以為共產黨d狗官

引用:
原帖由 kwong1000 於 2019-6-27 09:58 PM 發表
你識唔識架
議員係民意代表呀

引用:
原帖由 kwong1000 於 2019-6-27 09:58 PM 發表
你up乜9呀

葉太講真話!!這種聲音應該反復傳播!!支持葉太!!現在香港假話和流言橫行,像葉太這樣光明正大在電視上說清楚,應該推廣,

哈哈哈,事實面前,上面有人已經要轉移視線了。
葉劉真係好嘢,以事實來將反對派技術性擊倒。

引用:
原帖由 pooh1971 於 2019-6-27 10:03 PM 發表

你up乜9呀
人地無辦法面對現實,當然要講其他嘢嚟轉移視線啦。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-6-27 10:09 PM 發表

人地無辦法面對現實,當然要講其他嘢嚟轉移視線啦。
屌,咁都唔好扮過死太監吖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]