• 瀏覽: 81,731
  • 回覆: 673
  • 追帖: 2
+59
引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-27 04:35 PM 發表

乜你唔係黃種人咩?
係啊,黃種人啊,不過唔係衛兵咯

引用:
原帖由 pkpc 於 2019-6-27 13:46 發表

▲ 有網民已抗爭年輕人為名義,為示威所帶來的「亂」向市民請求原諒。

6月12日警方與市民就政府修訂《逃犯條例》發生衝突,警方曾發射多顆催淚彈、橡膠子彈及布袋彈,6月16日更有200萬+1人再走上 ...
做左違背社會的事,應該接受應有承擔!

我為你好而打柒你
然後道個歉當冇事
好冇?

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-6-27 02:00 PM 發表
咁搞法只係留返個爛攤子俾下一代
為下一代反送中?2047年注定一國一制,到時無需送中條例,亦無需23條喇

28年後,香港肯定回歸一制,就係你呢班口口聲聲為下一代抗中既人搞出黎

香港未亂就先比你呢班垃圾攪亂,如果覺得自己咁正義,就唔好戴晒口罩扮超人,自己望下D相,制作D相無一張係敢真面目示人,正條撚義咩,成班傻仔

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-6-27 02:01 PM 發表

睇吓北韓幾平靜,幾國泰民安,啱你。
北韓堅好過暴亂同白色恐怖香港,言論自由都無!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-27 04:43 PM 發表

即係北韓最有法治啦!
北韓d人 總好過你班暴徒 咁你話香港係咪比你班7到搞到沒曬法治先。。。你地做警察啦咁。。

警察怯懦行為應受譴責!

引用:
原帖由 pkpc 於 2019-6-27 01:46 PM 發表

▲ 有網民已抗爭年輕人為名義,為示威所帶來的「亂」向市民請求原諒。

6月12日警方與市民就政府修訂《逃犯條例》發生衝突,警方曾發射多顆催淚彈、橡膠子彈及布袋彈,6月16日更有200萬+1人再走上 ...
愛自己多過愛別人,更遑論下一代

甘如果有人話支持修例係為左下一代,為左未來,甘又抗爭去爭取立法,甘又可否走去圍反修例人士屋企、掟下磚、鐵枝、阻塞出入呢?如果吾得,甘同樣係自以為下一代好,點解又吾得呢?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-27 04:46 PM 發表

香港不斷被大陸邊緣化,只係你自己逃避問題,就瀨班學生啫!
係有班廢人, 將全香港政治化, 有啲屎忽鬼就戴著口罩扮超人, 係強化自己自卑心.

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-6-27 04:48 PM 發表
我為你好而打柒你
然後道個歉當冇事
好冇?
呢d人咪搞到香港沒法治。。。最憎d人扮曬野。。sorry好似大曬咁。。支持差佬打7佢地。再同佢sorry bb

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]