• 瀏覽: 36,331
  • 回覆: 190
  • 追帖: 1
+3
警方在灣仔警察總部外清場,驅散自昨晚民陣在愛丁堡廣場的集會結束後,聚集在軍器廠街的示威者。 有示威者在凌晨3時半左右,向警總的玻璃門投擲雨傘等雜物,一批配備頭盔、長盾及警棍的軍裝警員,分別從警總及金鐘道進入軍器廠街築起防線,向駱克道推進,示威者後退,部分警員清理示威者在現場放置的鐵馬。 示威者在凌晨...

衝完結果就係一個個響修頓被查身份証.......

裡面有靚鬼妹,唔怪得之暴徒掃極都唔走啦...以為今晚可以食洋妞......

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1465241-20190627.htm?spTabChangeable=0

人哋忍你就自以為是,好啦而家成班狗咁跪係到畀人查成晚喇

垃圾暴徒,頭先睇直播佢地包圍警總果陣係咁吊人老母,又叫警察出去同佢隻揪,結果人地一出黎成班即刻變晒死狗

在場的立法會議員譚文豪及楊岳橋,要求警方給予示威者足夠時間離開,同時呼籲示威者盡快離開現場。
呢兩條厚多士次次有佢份去搞事

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-6-27 05:26 AM 發表
在場的立法會議員譚文豪及楊岳橋,要求警方給予示威者足夠時間離開,同時呼籲示威者盡快離開現場。
我懷疑佢地係負責現場指揮。

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-6-27 05:27 AM 發表

我懷疑佢地係負責現場指揮。
成日撻朵同警察講我係乜乜乜立法會議員驚人地唔識佢地咁

查完身份證, 拉人, 起訴, 過庭, 一次過做晒喇。

引用:
原帖由 番梘強盜羅拉 於 2019-6-27 05:24 AM 發表
人哋忍你就自以為是,好啦而家成班狗咁跪係到畀人查成晚喇
當中有靚女...唔怪得班暴徒唔走啦....
分分鐘趁查証果陣抄靚女牌,去酒店"商討下一步行動".....

引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-6-27 05:26 AM 發表
仲有個鄺神,響直播度教班暴徒走佬.......
"【04:41】兩隊軍裝隊伍合共數十人,已將防線推至灣仔合和中心附近,並向廈門街推進。鄺俊宇要求與指揮官對話,但對方未有理會。行至廈門街忽然有物件從高空擲至警隊。"

譚文豪及楊岳橋又想包庇暴徒?反對派一貫手法 : 事後又話警方粗暴對待尊貴嘅已完,又話警方使用暴力,又話警方安排唔好,反正就係警方錯晒,出盡法寶去抹黑警察

希望警察能盡快取回主導維持社會治安權

好撚樣哀啊😂😂😂

附件

20190627_055444(0).jpg(52.22 KB)

20190627_054849.jpg(53.55 KB)

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-6-27 05:07 AM 發表
警方在灣仔警察總部外清場,驅散自昨晚民陣在愛丁堡廣場的集會結束後,聚集在軍器廠街的示威者。 有示威者在凌晨3時半左右,向警總的玻璃門投擲雨傘等雜物,一批配備頭盔、長盾及警棍的軍裝警員,分別從警總及金鐘道進入軍器廠街築起防線,向駱克道推進,示威者後退,部分警員清理示威者在現場放置的鐵馬。 示威者在凌晨...

衝完結果就係一個個響修頓被查身份証.......

裡面有靚鬼 ...
D佢洋妞,
衣D真正外國勢力。
唔該大力D小。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]