• 瀏覽: 6,755
  • 回覆: 56
+10
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-6-26 08:04 PM 發表
立法會大會今午(26日)進行休會辯論期間,法律界議員郭榮鏗先後以「奴隸」及「奴才」指罵建制派議員和梁美芬。會議暫停約半小時後,主席梁君彥裁定郭的言論具冒犯性及侮辱性,要求收回,但郭拒絕,終被趕出會議廳........

西洋奴才反過來罵人家奴才,未免太諷刺了吧。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190626/b ...
大家都是奴才,各為其主
PS: 40萬人是奴才的奴才

佢何嘗唔係俾示威者罵佢出來抽水

鼠王芬是不節不扣的共狗奴才,點解唔認!

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-6-26 08:07 PM 發表
講事實
做慣洋犬的成日想同樣是中國人的同胞和佢一樣做洋奴,真不該。
同胞唔做洋犬只是做中國人,就話他們是奴隷奴才,咁嘅洋犬真係忠心,洋人應該有所獎勵,可惜綠卡都冇張。

講事實啫 仲有喱樹班奴畜

崩口人忌崩口碗

法律界垃圾郭榮鏗係美國豬, 等死, 狗都不如

郭榮鏗咪美國佬嘅奴才咯!
吊!

下次建制一齊鬧犯氓是舔西痔奴,一齊被趕流會

外國走狗當然只會服從外國狗主命令拒收回啦,大家不能怪他,要欣賞佢的忠心,,,,😁😁😁

引用:
原帖由 林太來 於 2019-6-27 09:21 AM 發表
講事實啫 仲有喱樹班奴畜
批梁美芬奴才 郭榮鏗首被逐 梁大叫「我係中國人」 象哥調停
【明報專訊】立法會噚日討論休會待續議案,討論如何解決社會當前撕裂,不過修補撕裂未成,會議廳火氣卻因議案變得更盛。公民黨法律界議員郭榮鏗(Dennis)發言時,批評經民聯梁美芬(Priscilla)以至建制派喺《逃犯條例》修例事件係「奴才」,佢拒絕應主席梁君彥要求收回言論而被逐出場;Priscilla其間表現激動反駁Dennis,不停高叫「我係中國人」嚟回應,要民建聯黃定光(象哥)出手調停。

鼠王芬
又要做姣婆,又要頒貞節牌坊

附件

643723_s.jpg(15.48 KB)

肛門黨黑醫割包皮

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-6-27 09:27 AM 發表

批梁美芬奴才 郭榮鏗首被逐 梁大叫「我係中國人」 象哥調停
【明報專訊】立法會噚日討論休會待續議案,討論如何解決社會當前撕裂,不過修補撕裂未成,會議廳火氣卻因議案變得更盛。公民黨法律界議員郭榮鏗(Dennis)發言時,批評經民聯梁美芬(Priscilla)以至建制派喺《逃犯條例》修例事件係「奴才」,佢拒絕應主席梁君彥要求收回言論而被逐出場;Priscilla其間表現激動反駁Denni ...
太監都可以學人講性生活多會傷身 ,正如班奴才講民主制度壞話一樣

都唔錯,每次入到去都大叫:賤人,咁又可出返黎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]