• 瀏覽: 74,844
  • 回覆: 355
  • 追帖: 2
+23
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-26 09:54 AM 發表
再有受害人指證警方使用過份武力。6.12包圍政總當日,一張由《蘋果》拍攝、身穿黑衣女示威者被多名警員拖行相片廣為流傳。相中人Mary(化名)事隔兩周接受《蘋果》訪問,指當日被多名警員按倒地上拖行十多米,身體多處擦傷及瘀傷,其間上衣更被掀起露出內衣,但押解警員卻拒絕讓她整理衣服。錄口供時,警員更要求她...
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
通常  Mary 依個名,是用於日本 AV 成人吹氣公仔上,一般是張開小嘴,去服務別人,如果用於形容女暴徒,咁就啱哂!  😂

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-6-26 10:58 AM 發表
唔知Bra前面...係細波定大波呢
誰人說男人唔可以帶bar?

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2019-6-26 10:41 AM 發表
有波唔揸就笨!
嘻嘻

毒果最喜歡妖言惑眾 ,唔影下佢點樣衝擊警察 ,淨係影一部分又唔影一部分咁就叫做事實嗎?

原來企到最前先係好人

企得係最前線就預左

自由雞就應該為民主貢獻啦,做雞比人睇個bra好平常

一睇個標題
就肯定係「毒果」啦
向 「毒果」say NO ! ...  

引用:
原帖由 louie186 於 2019-6-26 10:25 AM 發表

連手推車BB都係暴徒?
示威母親將嬰兒、小孩擺係最前,用嚟擋催淚彈、橡膠子彈,真係和平有愛,好識為自己設想

點解唔除曬佢d衫

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-26 09:54 AM 發表
再有受害人指證警方使用過份武力。6.12包圍政總當日,一張由《蘋果》拍攝、身穿黑衣女示威者被多名警員拖行相片廣為流傳。相中人Mary(化名)事隔兩周接受《蘋果》訪問,指當日被多名警員按倒地上拖行十多米,身體多處擦傷及瘀傷,其間上衣更被掀起露出內衣,但押解警員卻拒絕讓她整理衣服。錄口供時,警員更要求她...
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
抵撚死

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-26 10:04 AM 發表

呢班示威者邊有好人?
平時有野睇,我都會入去睇下,而家呢個環境,我決不入毒果!

引用:
原帖由 louie186 於 2019-6-26 10:25 AM 發表

連手推車BB都係暴徒?
呢啲人渣bb都拎去做盾,真係早死早著,正常情況可以告佢虐兒同疏忽照顧兒童,不過有狗棺同暴徒守門犯法係無問題。

我不藍不黃:蘋果真係香港之害!

妓女都出黎行當做生招牌都要既!