• 瀏覽: 71,692
  • 回覆: 31
  • 追帖: 2
+4
澳門有23條..........叫美資唔9好申請賭牌先吹la

引用:
原帖由 snhk1026 於 2019-6-25 04:41 PM 發表
香港今次真係大檸樂 多得淋病唔少
澳門有23條........永利/美高梅重唔撤資???

引用:
原帖由 diuwumao 於 2019-6-25 04:44 PM 發表
有澳門關係法?
永利唔撤資??? 有23條wor
香港人免簽都冇..........有幾能好關係???

引用:
原帖由 diuwumao 於 2019-6-25 04:47 PM 發表

有澳門關係法嗎?
拿出來看看
澳門有23條.........叫永利唔好申請賭牌先吹啦
冇澳門關係法.......年年派$$.........冇又唔覺影響好大wor

引用:
原帖由 diuwumao 於 2019-6-25 04:49 PM 發表

裝傻?
澳門年年派錢扮睇唔到???

引用:
原帖由 diuwumao 於 2019-6-25 04:52 PM 發表

9000嘛
澳門關係法呢?
香港有冇派9,000???
就係冇都冇影響lor

引用:
原帖由 小魔怪 於 2019-6-25 04:55 PM 發表

你求佢比個簽証你,佢肯比,已經係皇恩浩蕩!
澳門冇關係法又有23條..........美國佬都唔撤資冇關係法..........唔覺有咩影響

比含能仔笑x死, 咁能叻, 叫永利唔好申請賭牌lor
吹x到架無人機好勁, 比伊朗打落黎........

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-6-25 05:00 PM 發表

09年澳門通過23條, 反對派又恐嚇講話以後無外資敢去澳門投資, 亦無人敢再去澳門消費, 對澳門主要收入來源既賭博業是破壞性打擊, 死硬架啦...
記得當時一眾賭股跌到仆街, 銀河股價更跌到得個零兩蚊既歷史低位都無人要

之後呢.....澳門立例後社會反而安定咗, 經濟及賭業比之前更倡旺,  銀河升到80蚊蚊呀大佬, 亦吸引更多外資湧入,幾個外國財團爭一個賭牌~:smile_3 ...
係lor……...23條咁危險, 美資讓個牌比四太/洗米華lor

永利2002年拎到賭牌, 2006年賭場落成, 而澳門2009年先通過23條, 點撤呀? 成場賭場炸撚左佢呀??? 屌你老帽白痴都有個譜丫

比含能仔笑x死
咪叫美資唔x好續牌lor

2009年後有冇加投資

引用:
原帖由 fooddrink 於 2019-6-25 05:02 PM 發表

你咁講咪即係有23條都能保障到美商,唔需要澳門關係法,咩香港關係法只係掩眼法,用來呃啲傻仔?
關係法對市民衣食住行有咩影響先

見條傻西含能仔比我串到啞能晒真係好笑

澳門有23條........咁泛人重去???

引用:
原帖由 後不見來者 於 2019-6-25 05:11 PM 發表
澳門十年前就23條就立法了,老美取消特殊地位了嗎
yes ar, 澳門驚到年年有錢派

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-6-25 05:11 PM 發表

秒殺!
美國佬係大陸既投資, 係香港既N倍

引用:
原帖由 diuwumao 於 2019-6-25 05:12 PM 發表

所以冇澳門關係法啦
就係冇lor...….咁澳門有冇PK ???
美國有冇去澳門投資???

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]