• 瀏覽: 71,675
  • 回覆: 533
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-25 04:47 PM 發表
叫西人儘管『審視』,儘管『改變』,儘管『取消』,睇下誰怕誰!?

唔通港人成世就係要好似寄生蟲、好似乞兒咁咁,靠西人俾優惠、搞特殊、施臭錢先生存到啊,我就唔信囉!

硬起來,咪成世窩囊廢啦港人 ...
嘩嘩嘩, 你咁講咁唔負責任嘅, 你冇事就咁講?? 條例通過後港府三司12局, 建制派議員等會被取消美簽證, 綠卡及凍結美資產, 更可能連累埋D仔女係果邊讀書喎

有錢搵就趕都唔走,冇錢搵就請都唔黎

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-6-25 05:31 PM 發表

「愛國人士」重唔快d圍美使館啦
唔圍禮賓府.........怕影響到花園道, 主人唔高興la

美帝嚴重干預中國內政 中國最好盡快一國一制 問題更好解決

引用:
原帖由 snhk1026 於 2019-6-25 04:41 PM 發表
香港今次真係大檸樂 多得淋病唔少
香港日日落雨 你有淋病唔出奇

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-6-25 04:37 PM 發表
政府的《逃犯條例》修訂引起國際關注。美國早前有跨黨派國會議員提出《香港人權與民主法》(The Hong Kong Human Rights and Democracy Act)草案。草案除了關注《逃犯條例》修訂之外,亦特別警告香港若就23條立法,除非可證明不影響港人及外籍居民的人權,否則美國政府可中止《香港政策法》等。
美國早前有跨黨派國會議員提出《香港人權與民主法》草案,要求美國總統調查及制裁 ...
又出On9帖

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-6-25 04:41 PM 發表
香港人比擬渣春袋

都吾敢圍美使館
美特工會開實彈槍㗎

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-25 04:40 PM 發表
澳門有23條..........叫美資唔9好申請賭牌先吹la
我只知美高梅寧願放棄美國賭牌,都要仆到去澳門開賭

取消香港特殊地位? 你班美國狗咁多年都唔知响香港身上抽咗幾多油水喇,美國狗只會睇利益,我就唔信佢有吉屎

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-25 04:40 PM 發表
澳門有23條..........叫美資唔9好申請賭牌先吹la
無言以對。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-6-25 05:10 PM 發表
美資投撚晒賭牌起撚好晒賭場, 果班仆街先推23條, 點撤呀??
好似你老帽咁生撚左仔出黎又養大埋你, 先知你條忍樣原來係個白痴, 唔通塞番你落肚呀?
屌你老帽成鳩個白痴咁真係服撚左你呀日日被人笑都唔怕臉懵 ...
睇黎你唔知個撤字點解,
用你嘅思維,在港外資投放左人力物力係香港,又點撤??

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-6-25 04:37 PM 發表
政府的《逃犯條例》修訂引起國際關注。美國早前有跨黨派國會議員提出《香港人權與民主法》(The Hong Kong Human Rights and Democracy Act)草案。草案除了關注《逃犯條例》修訂之外,亦特別警告香港若就23條立法,除非可證明不影響港人及外籍居民的人權,否則美國政府可中止《香港政策法》等。
美國早前有跨黨派國會議員提出《香港人權與民主法》草案,要求美國總統調查及制裁 ...
美議員真係世界級!

引用:
屌你老美,早啲取消啦!PK

我只想講,立唔立23條關你美國能事

問過美國商會未?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]