• 瀏覽: 47,652
  • 回覆: 345
  • 追帖: 2
+35
引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-6-25 02:53 PM 發表
中共中央呢鑊堅要仆皆了
港共鎭壓醜事傳千里了,各大城市人民都知中共衰嘢了
習近平即將去大阪俾人問到面燶燶了

反送中浪潮持續,多次行動居功不少的連登仔再有新猷。有網民發起眾籌300萬港幣(平台連結: https://bit.ly/2Nb7Poy ),打算在星期四(27日)G20峰會舉行當日,於各國主要媒體登頭版廣告,呼籲國際社會關注香港《逃犯條例》修訂爭議 ...
睇下籌得幾次

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-25 04:11 PM 發表

甘叉你個頭啦~
C主⋯⋯⋯個頭好D⋯⋯⋯講極唔改⋯⋯⋯係社團組織⋯⋯⋯香港夠黑架啦⋯⋯⋯

咁有米既...

洗白新方法!

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-25 04:11 PM 發表

黑就系黑....
C主⋯⋯⋯唔怪得香港咁黑⋯⋯⋯

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-25 04:11 PM 發表

C主⋯⋯⋯乜仲未執⋯⋯⋯
耍來抗衡毒果㗎,平衡言論嘛

肥黎話正。多謝🙏晒。比個8折你

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-6-25 02:53 PM 發表
中共中央呢鑊堅要仆皆了
港共鎭壓醜事傳千里了,各大城市人民都知中共衰嘢了
習近平即將去大阪俾人問到面燶燶了

反送中浪潮持續,多次行動居功不少的連登仔再有新猷。有網民發起眾籌300萬港幣(平台連結: https://bit.ly/2Nb7Poy ),打算在星期四(27日)G20峰會舉行當日,於各國主要媒體登頭版廣告,呼籲國際社會關注香港《逃犯條例》修訂爭議 ...
5百幻痾 篤屁係咪香啲呢?

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-6-25 04:01 PM 發表
笑死冇命賠, 開左半日 Paypal 已經認為好有問題, 唔比再過數入去比佢. 睇返捐錢名單, 少量有名有姓(唔駛真名)大部份 $10到 $100, 其他係 Anonymous/amount hidden.   ..... Paypal 係實名登記, 兼真實銀行戶口, 梗睇出有好大問題啦.

先頭1D 宣傳都冇, 響個美國眾籌網一出, 即刻有2萬幾個捐獻? 係人都知咩事啦. :s ...
好明顯係美國佬搞, 又唔敢出正自己名義, 亦唔敢好大筆錢掟過去, 唯有螞蟻搬家 .......點知搬得太難睇, 比 Paypal 即係閘左佢.

引用:
原帖由 家中灰腳毛 於 2019-6-25 03:27 PM 發表

Check 下
原來大陸最大外資係香港
真係九兩菜
又話香港靠大陸
點知調轉晒
哈哈哈,你都幾攪笑。
得閒讀下書啦。

睇呢個post見D人回覆,某D人好夾硬搵野黎講,慘不忍睹
好期待到時相關部門會有咩回應

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-25 03:09 PM 發表
police~用呢d$用犯吾犯法??

夠料就拉人?😂😂😂😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]