• 瀏覽: 113,626
  • 回覆: 697
  • 追帖: 6
+29
有冇計埋“烈士”屋企人掩口費,呢筆數起碼幾球,還是另外開單

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-25 12:37 PM 發表
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019/06/report_20190625_590.jpg

種種跡象顯示,反對派發動的持久反修例運動,背後有一股強大的勢力在組織和操控,究竟錢從何來?記者調查發現,反修例團體「香港人權監察」(HKHRM)長期收受美國國家民主基金會(NED)撥款合共高達1500多萬港元。NED創辦人Allen We ...
唔知暴動罪坐監個幾個袋幾多呢?😂如果冇十雞八雞就坐監就真係笨撚柒如果係我老虎都話連安家費袋咗幾球,費事比人話on9

引用:
原帖由 曹木各 於 25-6-2019 12:37 PM 發表

種種跡象顯示,反對派發動的持久反修例運動,背後有一股強大的勢力在組織和操控,究竟錢從何來?記者調查發現,反修例團體「香港人權監察」(HKHRM)長期收受美國國家民主基金會(NED)撥款合共高達1500多萬港元。NED創辦人Allen We ...
羅沃啟肥得咁交關,梗係有原因

引用:
原帖由 mikeyeung2001 於 2019-6-25 01:08 PM 發表
反送中200萬示威人士每人收到7蚊,1500萬?
撐送終200慢人示威人士每人7萬蚊,都係1500萬。中共維穩費真好賺😂
唔好混淆視聽啦, 千五萬係帶頭嗰啲收㗎, 嗰啲傻仔去沖冇錢收㗎

引用:
原帖由 andlong 於 2019-6-25 01:41 PM 發表
收千五萬搞亂香港,有幾多收埋左呢,又沒交出來分享
去衝個班士兵爛頭卒唔知執幾多

如果真係樓主口中所講有「金主」支援,平時連建制d「蛇齋餅糭」都貪嘅呀婆呀伯 & $0.5仲唔仆到出嚟做咩?

你作故仔都作的有水準d啦

無人會信

千五萬咁小吾夠喎,好似話會加碼到千五億,有排玩,其中政府好多高官都有份收,尤其民建聯

呢個記者有冇多啲證據 只係話調查發現,咩調查,邊到調查咩都冇,叫人點信

如果真係為錢,我都仲能理解,但有好多都係冇錢,係思想俾人控制左,呢d黃色人就好蠢,玩幾年咩都冇,做別人旗子

點解商台由朝播L到晚都係得一種聲音? 閪衫自己貼? 所有口罩頭盔同其他物資又真係善長捐助咩? 點只千五萬吖?

都唔係新聞啦下話?

提示: 違規內容已被屏蔽
已經是公開金主了
人在做
天在看
好快有業報

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]