• 瀏覽: 113,629
  • 回覆: 697
  • 追帖: 6
+29
引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-25 01:11 PM 發表

真有其事呀,777條賣港大話8婆第1個企出嚟踢暴領功啦,使能俾人吊老母咩,仲要係吊女人吊喎,岸9
777將中國人智慧發揮到淋漓盡致⋯⋯⋯領功行先⋯⋯⋯孭鑊潛水兼割蓆⋯⋯⋯

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-6-25 12:50 PM 發表
1仟5百萬雞碎咁多,好心咪拎出黎吹喇。一場捐款都唔止咁既數,
咁係囉,一人捐十蚊都二千萬零十蚊啦,我私人捐一蚊啦,記得俾返封吉儀黎

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-6-25 12:50 PM 發表
1仟5百萬雞碎咁多,好心咪拎出黎吹喇。一場捐款都唔止咁既數,
搞咩生意有人打本俾你,仲可以一日賺700萬

可惜班小學雞一個錢都收唔到

千五萬,好吸引,唔怪得咁搏命啦😨😨

你估特區政府吾知咩,不過有心無力,又放虎歸山,全部佔中主角都不告,自作自受

引用:
原帖由 彭斯 於 2019-6-25 01:11 PM 發表

個仆街小明寫個四個字,記你老母,就幫保皇籌幾千萬,諗起就嬲。
據聞小明哥炒起幾十層樓⋯⋯⋯

張曉明寫個大字都1800萬啦,賊喊捉賊

引用:
原帖由 最後的摩根戰士 於 2019-6-25 01:20 PM 發表

師兄都好黑
C主⋯⋯⋯彼此彼此⋯⋯⋯

1500萬港幣可收買200萬人?美國若玩香港牌大把野玩,每年一檢特別關稅區已有排玩,疴屎唔出都話外國勢力干預屎眼1500萬港幣笑死人!

邊會醒丫?真正可以分錢嘅只係極少數人,其他都係無腦爛頭卒

請10個網上打手每人2萬蚊,日日開新acc出反中post, 不停唱衰中國已經夠,啲後生仔見到仲唔信到十足十,洗佢地腦好簡單

公開的秘密,只係人頭豬吾知啫!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]