• 瀏覽: 113,644
  • 回覆: 697
  • 追帖: 6
+29
點止 。。。。

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-25 12:57 PM 發表

忽然想起300位支持政府送中條例集會人士⋯⋯⋯又會咁啱次次盲撐政府人士只有300位⋯⋯⋯小明哥一出籌款都幾千萬落袋⋯⋯⋯下次最少起碼要排30萬愛國人士盲撐政府⋯⋯⋯ ...
個仆街小明寫個四個字,記你老母,就幫保皇籌幾千萬,諗起就嬲。

引用:
原帖由 tailing 於 2019-6-25 12:54 PM 發表
咁又點呀!
係囉!!D警察同建制都係收錢做野架!!佢地賣幅畫都唔止呢個價啦....!!

咁多人行出嚟,1,500萬邊夠分,起碼都過億啦,仲要有咁多現金先夠分,唔該班獻世派作嘢都作大返個合理數目先有人信㗎

咁X少

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-6-25 12:50 PM 發表
1仟5百萬雞碎咁多,好心咪拎出黎吹喇。一場捐款都唔止咁既數,
2百萬人遊行先捐到7百幾萬咋。千5萬天文數字了

好明顯,如果冇背後支持,黃生,陳生去到德國邊有咁精彩,睇下其他難明就知了!

美國制造顏色革命,已不是新聞,但香港好多蠢人仍然相信,將好多民生問題政治化,奉中必屌

引用:
原帖由 最後的摩根戰士 於 2019-6-25 12:59 PM 發表
夠哂無厘頭+攪笑
呢D叫抹黑⋯⋯⋯

有人話大瘤都洗過億啦

仲有身自由黨背後金主果份呢?

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-25 12:37 PM 發表

種種跡象顯示,反對派發動的持久反修例運動,背後有一股強大的勢力在組織和操控,究竟錢從何來?記者調查發現,反修例團體「香港人權監察」(HKHRM)長期收受美國國家民主基金會(NED)撥款合共高達1500多萬港元。NED創辦人Allen We ...
一直都係

1500萬太少了,偷渡黎落格2億救毒果股票

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]