• 瀏覽: 33,724
  • 回覆: 206
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 yleric 於 2019-6-25 10:50 AM 發表
【明報專訊】反對修訂《 逃犯條例》的示威者昨堵塞灣仔稅務大樓逾兩小時,有受影響市民稱已因示威第二度受阻,認為「有少許過火」影響民生,稱「既然有200萬人(遊行)支持你,就不應該用這些小學雞方法,搞垮大家對你的支持」;亦有受阻公務員稱不對示威反感,批評政府處理今次風波手法不智。為亡父處理稅務 反修例市民兩度受阻
自言反對修例的市民李女士說,昨需到稅務大樓替剛逝世父親處理稅務,上周五已因示威受阻,未 ...
小學雞? 我個仔1年班, 睇完都話佢地玩lift 同阻住人唔岩。。。小學一年班都識。。。。佢地係幼稚雞。 

引用:
原帖由 pooh1971 於 2019-6-25 12:08 PM 發表

你咪同我嚟呢套啦...屌,我唔會再同你拗咁多,總之你講乜自己心知,當我誣衊可以向版主投訢
我真係講中國歷史事件,
重係近代史(其實應該算係現代史添),
五四愛國運動,學生真係拖左啲官員出黎監生打死。
而且.......歷史無講有拘捕打死官員的學生。

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-25 12:06 PM 發表

相信你曾幾何時都做過學生,莫非你試過連屎都無食
起碼我唔會稱呼供養自己既人為奴隸獸

引用:
原帖由 yleric 於 2019-6-25 10:50 AM 發表
【明報專訊】反對修訂《 逃犯條例》的示威者昨堵塞灣仔稅務大樓逾兩小時,有受影響市民稱已因示威第二度受阻,認為「有少許過火」影響民生,稱「既然有200萬人(遊行)支持你,就不應該用這些小學雞方法,搞垮大家對你的支持」;亦有受阻公務員稱不對示威反感,批評政府處理今次風波手法不智。為亡父處理稅務 反修例市民兩度受阻
自言反對修例的市民李女士說,昨需到稅務大樓替剛逝世父親處理稅務,上周五已因示威受阻,未 ...
梗係冇反感啦,做少咁多嘢!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-25 11:26 AM 發表

如果香港人個個都諗住「事不關己,己不勞心」,又或者一味食花生,坐收漁人之利,香港就玩X完了!!
我都唔想食花生,我都想出一分力
如果打柒呢班阻人小學雞喺冇罪
我一早帶齊架生去

可惜,法律係法律
我始終唔似佢地視法律如冇物

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-25 12:10 PM 發表

香港多得你唔少!
多謝黃畜,佢哋吹大10倍畜牲

引用:
原帖由 pooh1971 於 2019-6-25 11:35 AM 發表

咁你唔撚打官員,唔好吹,夠彊就郁手啦,唔係咪9吹
無錯, 怨有頭債有主, 阻住我地平民有咩用? 

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-25 11:26 AM 發表

如果香港人個個都諗住「事不關己,己不勞心」,又或者一味食花生,坐收漁人之利,香港就玩X完了!!
我就繼續食花生睇你班暴徒搞幾耐,都係嗰句,我等你地表演,縮就正契弟

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-25 12:13 PM 發表

我真係講中國歷史事件,
重係近代史(其實應該算係現代史添),
五四愛國運動,學生真係拖左啲官員出黎監生打死。
而且.......歷史無講有拘捕打死官員的學生。 ...
你咪同我嚟呢套啦...屌,我唔會再同你拗咁多,總之你講乜自己心知,當我誣衊可以向版主投訢

支持班友有什麼資格不滿,小學雞就一向是,唔影響自己就支持,正係自私又低能的仆街,抵死

引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2019-6-25 12:15 PM 發表

多謝黃畜,佢哋吹大10倍畜牲
咁又未至於十倍既,佢地一般都係吹五倍

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-25 11:18 AM 發表
所以呢位市民真係唔明白!"即然有200萬人遊行支持你"呢句咪解釋咗點解佢哋仲要搞咁多嘢啦!因為有閪200萬人咩!
捷克25萬人同民障口講200幻差唔多,果25萬一齊遊行一樣要好多個鐘先遊行完

玩到支持班白痴無得食無得玩最好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]