• 瀏覽: 41,335
  • 回覆: 317
  • 追帖: 1
+2
舔共都唔支持佢
佢落唔落台
對下次各級選舉成積
都未必有影響

咩事要捐三萬比泛民?點解要同漢奸埋堆?

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-6-25 09:03 AM 發表
林鄭係分裂香港社會既罪魁禍首
正確⋯⋯⋯

引用:
原帖由 tonylam07 於 2019-6-25 10:02 AM 發表

你根本不知道林鄭做特首帶來後果,林鄭做特首只會令香港貧富懸殊更嚴重,因為共產黨指控林鄭,林鄭又要金融市場管治香港,所以搞到香港一塌糊塗。

明日大嶼根本是利益集團嘅肥豬肉,又可以是香港政府平衡基層生活,林鄭只要改口說七三比例,就可以從中取利益,所以林鄭不願意下台。

香港儲備是政府戶口,即林鄭私人戶口,林鄭可以跟足程序,亦可以從中做手腳,所以林鄭搵百幾億都易如反掌。(林鄭很喜歡大話連篇) ...
你真係UP得就UP

引用:
原帖由 港男happy4 於 2019-6-25 09:31 AM 發表

支持警察用歐美標準打爆暴徒
支持警隊同TBB繼續自編自導自演小丑戲⋯⋯⋯

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-6-25 08:39 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190625/photo/0625-00176-002b1.jpg

【本報訊】政府修訂《逃犯條例》掀起爭議,引發示威者上街釀成激烈流血衝突,社會嚴重撕裂。香港中文大學香港亞太研究所最新調查顯示,逾六成受訪市民表示不滿意政府表現,是一九九七年回歸以來最高,而滿意政府表現的就不足兩成。對政府表示不信任的有近四成九人,表示信 ...
乜今時今日仲有人滿意政府貪婪高官表現⋯⋯⋯為升官發財自編自導自演出賣港人擦鞋計劃⋯⋯⋯

又係第一,利害

我政府最滿意一位市民!

林鄭都做左好多創舉,搞到民望最低,最多人出嚟抗議,台灣蔡英文又贏返,仲俾左好多子彈美國攻擊中國 其實林鄭先係最勁既無間道

只可怪民怨積得太高啦...多年來的樓價高企...年輕人上不到車,香港教育制度失敗,太商業化,太過名校化,十幾個興趣班補習班...家長學生齊齊壓力大,以為可以拿4差野舒緩壓力,點知攪到1-2年後先有機會拿到...
(支持香港警察!)

引用:
原帖由 巷拾拾 於 2019-6-25 09:29 AM 發表

係呀!問就問香討99%支持正苦
可惜全部都係分身,實際得嗰10個、8個人!

林鄭信香土就死左萬年啦!

特首應話,愛之深,責之切,越多人鬧,即係越在我,感謝大家愛我呢個媽媽,決定記招DEEP V短裙回應市民的愛。

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-6-25 09:15 AM 發表
電話訪問了七百三十二名市民。
好好笑,問咁少人也有代表性

引用:
原帖由 hoikin_hk 於 2019-6-25 09:20 AM 發表

根本就係,但林鄭 on 居,將重點放在逃犯尼D刷鞋野跟住慘敗,而家根本無力再推任何爭議性議題。
任何一件事都會係借口引爆,金主係唔會比政府有返土地的主導權

引用:
原帖由 Colour 於 2019-6-25 09:29 AM 發表
政治係零和遊戲,吋土必爭。
只要香港愈亂,籌碼先愈多。
市民生活好,對反對派百害無一利。
一個國家或城市,經濟政治環境愈好,就會愈少市民反對你。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]