• 瀏覽: 38,161
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+11
這是最壞的時代,這是最好的時代。過去兩星期,香港如像變了樣。由6.9當日103萬人遊行、6.12罷工罷課,到6.16的200萬+1人上街,令人振奮的除了數字,還有一個個窩心時刻:被堵路的巴士司機與示威者擊掌打氣、地盤工友把安全帽送贈集會人士、地鐵車長透過廣播對示威者的一句句慰問,成為了香港危難時刻的...

依個廚師講既就真係人話!嗰d支持送中既所謂人就真係心黑如墨!

祗有嗰d家人及子女揸住外國護照及外國身份既高官及建制議員為着眼前私人利益先會支持通過!依d仆街諗住死都唔關自己事,香港冧咪走番外國囉~
依d仆街不得好死!日日祝福佢地子女、家人全部遇意外,全部等生癌!

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190623&s=10829392&a=59742614

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-6-25 02:34 AM 發表
這是最壞的時代,這是最好的時代。過去兩星期,香港如像變了樣。由6.9當日103萬人遊行、6.12罷工罷課,到6.16的200萬+1人上街,令人振奮的除了數字,還有一個個窩心時刻:被堵路的巴士司機與示威者擊掌打氣、地盤工友把安全帽送贈集會人士、地鐵車長透過廣播對示威者的一句句慰問,成為了香港危難時刻的...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
地鐵嗰個司機已被自願離啦!

但全部都唔去示威,叫人地仔女去

我都支持你去示威,最好日日搞到香港島班人冇工返

逃獄週街走,係咪好美好呢

其實你地示威呀,佔乜霸乜個啲,去羅湖深圳灣得唔得呀?

又可以阻止啲自遊行過關,香港又少啲人,好過搞香港市民丫!

地盤工友把安全帽送贈示威人仕
我送支槍俾你,你去射差佬啦,射完唔好玩我俾你

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-6-25 02:36 AM 發表

地鐵嗰個司機已被自願離啦!
已證實老作,無此車長,你當人低能架🤣

夠條撚膽
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-6-25 02:47 AM 發表
其實你地示威呀,佔乜霸乜個啲,去羅湖深圳灣得唔得呀?

又可以阻止啲自遊行過關,香港又少啲人,好過搞香港市民丫!

逃犯條例針對逃犯,香港最多得200萬+1個逃犯,點會全香港人都關事,廚房佬可能冇乜讀過書,數學好差。

因為港府和港人都是弱雞. 明明不滿也要裝支持不被對方批鬥. 說示威者被流腦並不對, 示威者很清楚自己只能挑軟的吃. 讓他們是解放軍營去試試. 

引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-6-25 02:57 AM 發表

果班係尾班車之後嘅「送神列車」,唔係普通人坐架!

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-6-25 02:34 AM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
其實仲有好多不滿既市民點解又唔講?好多搵食司機都屌哂鬼你揸巴士受薪既緊係擊掌啦成日唔駛做,其實想人認同應該兩方市民都去問一下只講好既唔講反對既有咩用

引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-6-25 02:57 AM 發表

出示証明啦,唔好狗噏呀!!

廚房佬揸鑊鏟啱你多d!條例內容係乜都未知!

引用:
原帖由 samndean 於 2019-6-25 02:41 AM 發表
逃獄週街走,係咪好美好呢
逃獄週街走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]