• 瀏覽: 38,200
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+11
這條7頭是職工盟,

香港有言論自由,你老板只要補足錢亦有自由可以炒鳩你!香港自由度世界第一!

乜依家香港好差咩?人人有工做有飯開仲想點?
如果有民主但要乞食,食樹皮,我一d都唔想要

個廚房佬話修例通過,有錢佬就會走,外資會撤資,即係已假定左所有有錢佬同外資係罪犯……原來香港係犯罪天堂,反修例即係包庇罪犯

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2019-6-25 07:03 AM 發表
乜依家香港好差咩?人人有工做有飯開仲想點?
如果有民主但要乞食,食樹皮,我一d都唔想要
學呆灣咁用愛發電,食蕉救國.....

但香港無大量蕉樹喎...可能要食屎救(香港國)....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-6-25 07:05 AM 發表

學呆灣咁用愛發電,食蕉救國.....

但香港無大量蕉樹喎...可能要食屎救(香港國)....
咪臭係
肚子食得飽更重要

毒果故事?

正傻屄香港依加咁有錢唔走先其

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-6-25 02:34 AM 發表
這是最壞的時代,這是最好的時代。過去兩星期,香港如像變了樣。由6.9當日103萬人遊行、6.12罷工罷課,到6.16的200萬+1人上街,令人振奮的除了數字,還有一個個窩心時刻:被堵路的巴士司機與示威者擊掌打氣、地盤工友把安全帽送贈集會人士、地鐵車長透過廣播對示威者的一句句慰問,成為了香港危難時刻的...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
師兄又唔好咁咒人家屋企人,好多支持我地嘅尊貴議員同家人都一様有外國護照!

引用:
原帖由 leetinsee 於 2019-6-25 02:57 AM 發表

已證實老作,無此車長,你當人低能架🤣
唔低能就唔係黃啦

仲跟車咁 貼?特朗普都開左講話中國同香港自己解決。美國下令唔搞,點泛民都收晒火。

呢個正ok
小弟全家支持立法
全家只有香港永久居民身份
亂9吠
正畜生

佢老未西咁講嘢咁黑心
……

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-25 02:38 AM 發表
但全部都唔去示威,叫人地仔女去

我都支持你去示威,最好日日搞到香港島班人冇工返
虎毒不吃兒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]