• 瀏覽: 20,555
  • 回覆: 111
+15
引用:
原帖由 連卡佛等的男友 於 2019-6-25 09:27 AM 發表
中國人最唔好就係,冇危機意識,自我感覺良好和民族意思強大使到不知進取!好似滿清咁樣!人地黎緊打智能戰,無人機戰!醒下啦!
自我感覺良好那個似係你喎! 中國的無人機已發展到出口其他國家, AI又大力發展中, 你也睇唔到 ?!

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-6-25 07:47 AM 發表
其力徐左硬件,輭件都好重要。飛行員的素質,訓練,都要十分龐大的投入。空戰重有重要主角予警機啊,這個可以決戰千里。令人擔心是好似足球~〜幾漂亮嘅球場又如何!
...
仲飛行員
現在要請打機叻果d 來訓練

引用:
原帖由 陳鑫淼 於 2019-6-25 09:52 AM 發表

咪就係,成日殲乜殲物,一個連戰鬥機發動機都未自行生產到既國家,幻想同美國佬睇齊,仲覺得已經超越人地
毛毛會反駁你
美國老好多產品都是中國製啦
發動機唔系中國製有乜問題

美佬有MARVEL, 唔使怕. 

普通野黎姐 低調d 低調d

引用:
原帖由 陳鑫淼 於 2019-6-25 09:52 AM 發表
咪就係,成日殲乜殲物,一個連戰鬥機發動機都未自行生產到既國家,幻想同美國佬睇齊,仲覺得已經超越人地
咦, 好多國家 連自己品牌戰機都冇 咪要搵窿捐

引用:
原帖由 tbyu 於 2019-6-25 06:27 AM 發表
美國有外星人撐住,使乜驚
但啲外星人淨係識"ET phone home"咋喎

睇錯標題係掛愛美神飛彈

中國的飛機又好,美國的飛機又好,再強都係多舊魚。

對方如果能夠打到黎太平洋對面岸,就直接射核彈啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]