• 瀏覽: 42,000
  • 回覆: 206
  • 追帖: 1
+13
早前網上流傳了一段《致年青人:你哋冇上街嘅父母根本冇愛過你》的影片,將遊行示威與父母問題混為一談,令藍絲如獲至寶,將所有參與示威的青年定性如片中袁姓青年般激進。雖然有傳片禸的學生就讀仁濟醫院董之英紀念中學,而該校校董之一的李力持更被指是拍攝者,不過李力持沒有正面回應。雖然未知影片真偽,但對民意走向多...

做黃屍報紙好慘
黃屍愈來愈顛
報紙不停咁要出post亂撐
完全不合邏輯都得

新聞來源連結:

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190624/59752946

提示: 違規內容已被屏蔽
算數啦仲撐乜嘢

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-6-24 10:03 PM 發表
呢期藍毛好忙要反攻。
黃屍=和平慈祥
掟磚都會就住警察掟

哈哈哈哈,其實係李力持好忙,咁多PK現原形,個個都話係李力持做。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-6-24 10:10 PM 發表
事實係現實中的廢青仲癲鳩過片中個個人
這句真

引用:
原帖由 空空奇談 於 2019-6-24 10:08 PM 發表
哈哈哈哈,其實係李力持好忙,咁多PK現原形,個個都話係李力持做。

證實左掟磚果班黑E
都係李力持的演員

引用:
原帖由 商界謝皮的獅子 於 2019-6-24 10:14 PM 發表

證實左掟磚果班黑E
都係李力持的演員
既然係假扮嘅暴徒,咁駛乜要求放人,應該支持告到佢甩褲坐監啦

擺一個中學生上枱,係你哋有冇人性㗎?
睇完咪算囉…

依家明白犯民點吹2百幻人.... 原來 1條友出黎做喪屍, 就計埋佢果D 響屋企既老豆老母, 姨媽姑姐, 全部入晒數.

https://youtu.be/oRmmgulkZ8c

縱容子女後果嚴重,應與其理性討論,天下離不開一個理字,但發覺其情緒有問題,在有條件下與其外遊放鬆其心情!

李力持的演員💩👻

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-6-24 10:10 PM 發表
事實係現實中的廢青仲癲鳩過片中個個人
你又岩,起碼條友冇講講下飛舊磚埋黎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]