• 瀏覽: 4,532
  • 回覆: 12
引用:
原帖由 製造自由的自由 於 2019-6-24 09:15 PM 發表
https://www.facebook.com/Protect.Harbourfront/photos/a.571989356477742/931881893821818?type=3&sfns=mo
大眾市民包括任何紀律部隊、老弱婦孺、港島人士等等等等都經常用海濱 但成條中環海濱好地地 竟割出黎俾左解放軍!! 解放軍咁偉大咁重要,中環唔太適合佢地 示威又多~

26/6立法會議員會提緊急議案 否則中環海濱呢個星期尾即時生效 即刻割 真係O哂咀!!

大家一齊救香港 幫手share

引用:
原帖由 製造自由的自由 於 2019-6-24 09:20 PM 發表

大眾市民包括任何紀律部隊、老弱婦孺、港島人士等等等等都經常用海濱 但成條中環海濱好地地 竟割出黎俾左解放軍!! 解放軍咁偉大咁重要,中環唔太適合佢地 示威又多~

26/6立法會議員會提緊急議案 否則中環海濱呢個星期尾即時生效 即刻割 真係O哂咀!!

大家一齊救香港 幫手share ...
香港已經有好多軍事用地 唔好同我講一早同人傾好呢塊地是屬軍事用途😡😡😡  中環海濱一早已係香港人休憩地方 無啦啦割走一部分 唔好玩9me

好嬲

喺我哋家園最困難嘅時後, 我哋要團結一致, 唔好畀某嘀惡勢力蒙蔽雙眼, 而傷害我哋最應該保護嘅人和事!

通過暴力衝擊特區政府施政嘅目的係無可能得逞啊,破壞香港法治同埋損害香港繁榮穩定嘅行徑,定係以失敗告終,修例嘅問題一定會公開公正噉走法律程式。

引用:
原帖由 製造自由的自由 於 2019-6-24 09:20 PM 發表

大家一齊救香港 幫手share ...
白能痴,睇歷史啦

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-6-29 08:22 AM 發表

白能痴,睇歷史啦
最痴係你 如果你真係香港人 唔會想少一塊休閒地方

引用:
原帖由 製造自由的自由 於 2019-6-30 12:45 AM 發表

最痴係你 如果你真係香港人 唔會想少一塊休閒地方
白痴你日日去啦,再睇下歷史先講啦

引用:
原帖由 alonepcgame 於 2019-6-30 03:03 AM 發表

白痴你日日去啦,再睇下歷史先講啦
歷史?!歷史主宰你 你自己唔識爭取

就係你呢d人 社會不會有進步。

引用:
原帖由 製造自由的自由 於 2019-6-30 10:01 AM 發表

歷史?!歷史主宰你 你自己唔識爭取

就係你呢d人 社會不會有進步。
白痴看看1994年啦,有歴史先有進步,

每一個真正愛香港的人都不希望安寧的香港成為犯罪分子的“避罪天堂”。完善香港整體刑事司法事宜協作制度,保護香港市民安全,讓社會更加繁榮穩定。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]