• 瀏覽: 45,662
  • 回覆: 378
  • 追帖: 1
+2
改標題啦,邊有2百萬人阿,用下腦啦,成日都講2百萬人,個度最多咪30萬左右

罪犯全聚香港、冇左明日大嶼、香港樓價飆升!多謝黃屎廢青!

引用:
原帖由 caledis 於 2019-6-24 11:08 PM 發表

雷鼎鳴?
唔係呀話,個條戇鳩仔都信?
都話唔係企定定,點解你咁萌塞。
都話計龍頭龍尾計曬所有面積無論你移動唔移動都係喺入面嘅數㗎啦, 人哋都係有理有據,唔係隨便噏㗎!反而你哋就隨便噏, 完全冇理據支持!

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-24 11:12 PM 發表

同佢地最常叫既口號一樣,可恥
講極佢都唔明!唔知係咋唔明定真唔明?

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-6-24 06:38 PM 發表
1.首先,6月9號遊行之前,田北俊已經表示猶豫是否支持特首。6月12日之後,他表示應該成立獨立調查委員會。
2. 梁君彥提議 暫停國歌法。
3. 政府曲線擱置明日大嶼計劃。
4. 警務處長/特首 縮小 612事件的“暴動”涵義。
5. 李慧琼日前表示,
--暫緩修例這個說法不對焦,
---【意思是】撤回修例不會影響管治威信,
---政府須要更積極主動回應示威者 ...
民建聯唔駛挽回民心,因為對家太難頂,我唯有投票俾建制。

正如痴瘋講:我地嘅選擇唔多!

個個捐款箱都滿滿的…多謝,飯民又可以袋袋平安

引用:
原帖由 JOEYU 於 2019-6-24 11:15 PM 發表
改標題啦,邊有2百萬人阿,用下腦啦,成日都講2百萬人,個度最多咪30萬左右
毅進制都話34萬,你不如話200人。

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-24 11:12 PM 發表

同佢地最常叫既口號一樣,可恥
佢哋真係笑死人!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-6-24 11:16 PM 發表

都話計龍頭龍尾計曬所有面積無論你移動唔移動都係喺入面嘅數㗎啦, 人哋都係有理有據,唔係隨便噏㗎!反而你哋就隨便噏, 完全冇理據支持!
算啦,我冇興趣再辯論呢個問題。你鍾意話616得200人都係你嘅自由。

至於雷鼎鳴,佢69已經俾人笑到面黃,咩咩科學計算,運輸署話條路最少16米,佢話4線得10米。

引用:
原帖由 caledis 於 2019-6-24 11:18 PM 發表

毅進制都話34萬,你不如話200人。
2百人我就唔會講,2百萬咁誇張竟然有人會信,唔接受現實

引用:
原帖由 caledis 於 2019-6-24 11:21 PM 發表

算啦,我冇興趣再辯論呢個問題。你鍾意話616得200人都係你嘅自由。

至於雷鼎鳴,佢69已經俾人笑到面黃,咩咩科學計算,運輸署話條路最少16米,佢話4線得10米。 ...
你人疊人,仲要疊五重就有200萬! 笑到人標眼淚!

1 特區政府立即解散 由反中亂港反對派執政
2 由犯民推薦一名頭目做香港國國王
3 由金鐘暴徒負責香港國治安

引用:
原帖由 JOEYU 於 2019-6-24 11:21 PM 發表

2百人我就唔會講,2百萬咁誇張竟然有人會信,唔接受現實
200萬係好似吹大咗,不過20-40萬就低估得好緊要。
應該係120-150萬左右。

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-6-24 11:16 PM 發表
罪犯全聚香港、冇左明日大嶼、香港樓價飆升!多謝黃屎廢青!
樓價升,咪多人反政府囉,反對派最開心.....

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-6-24 11:17 PM 發表

講極佢都唔明!唔知係咋唔明定真唔明?
應該係真唔明,你見隻隻暴徒比人捉到上堂唔係低能、白痴、自閉就腦癌,佢話明我反而嚇親

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]