• 瀏覽: 45,659
  • 回覆: 378
  • 追帖: 1
+2
200萬人?小心填海區呀!

出岾員工繼續出帖

取得的回報:
1.成功爭取陳同佳過兩三個月重獲自由
2.成功爭取塗狗申出咗啖比人派綠帽嘅烏氣

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-6-24 07:40 PM 發表

無法挽回,民建聯,自由黨將會一敗塗地,自由黨被田北俊搞到可能滅黨👎👎👎田大少次次倒米👎👎👎
田二少呀

二百萬人?DLLM你唔好話有二千萬人!

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2019-6-24 07:00 PM 發表
最後
香港輸曬
明日大嶼無左
地產繼續霸權
香港將會在無熱血的警務人員
香港治安將會一瀉千里
多謝200萬遊行者
香港人可以與殺人犯同行在同一街道上 ...
你唔好講中要害啦,殺人犯獲得自由,全靠那「二百萬」幫兇.
無綫電視應該等個兇手放監嗰日,邀請佢搞個記者招待會,多謝大家

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-6-24 09:44 PM 發表

你唔好講中要害啦,殺人犯獲得自由,全靠那「二百萬」幫兇.
無綫電視應該等個兇手放監嗰日,邀請佢搞個記者招待會,多謝大家
平果犯民代言人,出左嚟大把野撈

如果有收錢去遊行示威暴動嘅人不得好死 必遭報應 事情就係咁簡單

以後誰敢做特首

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-6-24 07:03 PM 發表

特首+鄭若驊+ 李家超 都道歉了,同不同意。
唔同意,呢次政府輸嘅唔係立法。亦唔係輸俾任何一個政黨。
明顯係輸咗俾連共產黨係咩都唔知嘅年青人手上。
亦間接放生咗陳同佳。

應該係20至40萬之間!

閣下對罪犯相當有興趣。
在閣下係另一帖鼓吹人去吹捧河童為領頭羊就知。
河童何德何能做領頭羊?
河童因咩事入獄?
犯咗法喎!領頭羊?
掟磚都可以係閣下口中講成公義。呢點我極之佩服。

祖國永遠得勝而人心早已歸向中國共產黨,等習大在G20收拾好狗侵,才慢慢招呼香港班漢奸英美走狗 !

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-6-24 10:18 PM 發表
閣下對罪犯相當有興趣。
在閣下係另一帖鼓吹人去吹捧河童為領頭羊就知。
河童何德何能做領頭羊?
河童因咩事入獄?
犯咗法喎!領頭羊?
掟磚都可以係閣下口中講成公義。呢點我極之佩服。 ...
佢根本就係搞到天下大亂嗰派人
搞衰香港,就係佢地接收到的order

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]