• 瀏覽: 45,686
  • 回覆: 378
  • 追帖: 1
+2
你要知道好多野都系犯民搞起個頭家。樓價升,150,

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-25 12:00 AM 發表
係囉,班暴徒企係度比你拉,而家拉左都話要放人。仲好意思話和平示威,你咁叻你用把口黎講到班暴徒停手比我地睇下
邊個話「制服疑犯」唔可以使用適當武力?
我係講緊黑警對「已經被制服嘅疑犯」濫用私刑。
引用:
原帖由 0800 於 2019-6-25 12:01 AM 發表
互相打到爆晒缸,唔好只睇到差人打人,佢地都圍揼差人

拉到的暴徒。。。又話要放,無暴動,又話政治迫害。。。玩晒

影到差人就話黑警,要追究。。。

呢d就係佢地既民主? ...
圍揼差人嘅,掟磚嘅,掟鐵通嘅,我絕對支持依法起訴。
同時要調查濫用私刑嘅警察。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-6-24 07:03 PM 發表

特首+鄭若驊+ 李家超 都道歉了,同不同意。
同意阿
但又點?
佢地可以完全代表我咩?
我支持佢地某D政策
並唔代表我完全支持佢地全部野
如果你見過我之前D留言
我有產阿林鄭點解同班PK道歉
我唔好似你地班人甘
死撐爛撐選擇性失明失智
手無寸鐵窩~

引用:
原帖由 caledis 於 2019-6-25 12:07 AM 發表

邊個話「制服疑犯」唔可以使用適當武力?
我係講緊黑警對「已經被制服嘅疑犯」濫用私刑。
圍揼差人嘅,掟磚嘅,掟鐵通嘅,我絕對支持依法起訴。
同時要調查濫用私刑嘅警察。 ...
咦!又講返句人話喎,咁你係咪應該覺得唔應該徹銷起訴班暴徒,同埋應該要起訴更多人。如果係咁你話要調查濫用私刑嘅警察,我都覺得公道。

以2018年底統計香港人口約748萬, 0-14歲佔11.5%, 60歲以上長者佔24.9%, 即是15-59歲有63.6%, 佔人口475萬就當0-14和60以上長者都有部分人去, 比夠佢有500萬人口做基數, 如果遊行有200幻人, 是否每5個人就有2個去? 聽到即時笑左出泥, 如果真係有4成勞動力人口去左遊行, 應該全港各區都水靜河飛, 但遊行當日出街去過幾個地區和商場, 商鋪正常營業, 感覺唔到比平時少了人, 個人估計30-40幻或者有

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-6-24 06:38 PM 發表
1.首先,6月9號遊行之前,田北俊已經表示猶豫是否支持特首。6月12日之後,他表示應該成立獨立調查委員會。
2. 梁君彥提議 暫停國歌法。
3. 政府曲線擱置明日大嶼計劃。
4. 警務處長/特首 縮小 612事件的“暴動”涵義。
5. 李慧琼日前表示,
--暫緩修例這個說法不對焦,
---【意思是】撤回修例不會影響管治威信,
---政府須要更積極主動回應示威者 ...
親乜L野政府網友呀?我前日問你個條問題你都唔敢正面回應,阿白條?

係作200幻

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-25 12:14 AM 發表

咦!又講返句人話喎,咁你係咪應該覺得唔應該徹銷起訴班暴徒,同埋應該要起訴更多人。如果係咁你話要調查濫用私刑嘅警察,我都覺得公道。
我一向支持起訴暴徒,同時調查黑警。

引用:
原帖由 francishonlkl 於 2019-6-25 12:10 AM 發表

同意阿
但又點?
佢地可以完全代表我咩?
我支持佢地某D政策
並唔代表我完全支持佢地全部野
如果你見過我之前D留言
我有產阿林鄭點解同班PK道歉
我唔好似你地班人甘
死撐爛撐選擇性失明失智
手無寸鐵窩~
...
我都剷過林鄭同班PK道歉喎,手無寸鐵、小朋友同200幻人根本係笑話黎

引用:
原帖由 WK1997 於 2019-6-25 12:14 AM 發表
以2018年底統計香港人口約748萬, 0-14歲佔11.5%, 60歲以上長者佔24.9%, 即是10-59歲有63.6%, 佔人口475萬就當0-14和60以上長者都有部分人去, 比夠佢有500萬人口做基數, 如果遊行有200幻人, 是否每5個人就有2個去? 聽到即時笑左出泥, 如果真係有4成勞動力人口去左遊行, 應該全港各區都水靜河飛, 但遊行當日出街去過幾個地區和商場, 商鋪正常營業, 感 ...
如果佢講50-70萬,我諗都仲有些少說服力,200萬01根本係痴膠線,低能先會信,但偏偏有人信

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-24 11:51 PM 發表

我本身都唔係藍絲,我立場純粹反黃,政府衰我都會鬧,特別係劏房波同光頭星

個樣後生有時真係慘,成日比客以為我應該係參加示威同暴動嗰類人。我多數話兩邊都唔支持,費時得罪人。除非知道對方都係反黃,咁就一齊鬧。 ...
我都係要就住啲客嚟講,不過我 98個percent啲客都係鬧暴徒!

香港下沉

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-25 12:16 AM 發表 我都剷過林鄭同班PK道歉喎,手無寸鐵、小朋友同200幻人根本係笑話黎
你是否想說,特首不應該對遊行者道歉。反過來說,她應該對你道歉。
那麼,一樓所舉的其他人【包括 鄭若驊,李慧瓊】,想必也應該對你道歉。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-6-25 12:23 AM 發表
你是否想說,特首不應該對遊行者道歉。反過來說,她應該對你道歉。
那麼,一樓所舉的其他人【包括 鄭若驊,李慧瓊】,想必也應該對你道歉。
道佢老母,咁軟弱應該同全香港人道歉,除左暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]