• 瀏覽: 38,558
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
+16
驚死人唔知同佔中有關,搵埋政總背景拍,
攝手法陳舊,亦好明顯係「讀稿」

有無參考過年輕人拍攝方法呀,DLLM

班建制L樣好L毒,我真心懷疑,掟磚鼓吹暴力既係佢地D人

同港獨之父既「一家英國照」手法一L樣
報紙展示日期,交換拖鞋展示溫馨

呢條片,黃衫+政總背景驚L死你唔知佢係乜人,
好明顯跟讀稿,老L土到爆,點可能係年輕人既拍攝手法???

呀關公~~上吓網,睇吓年輕人點拍片,學吓野先啦

成件事真係好L陰毒,直情想禍害香港,
呢班人仲叫自己愛港愛國,實質人渣都不如

引用:
原帖由 高潮沒有停下來 於 2019-6-24 05:55 PM 發表

你同片主一樣仲撚曬毒,可以屈係建制拍,如果呢套片多人認同,你班廢青就走出黎認屎認屁
你有無見過後生仔咁L樣拍片架~~~
個個都selfie架啦,跟稿讀既,一眼就睇出啦

手法同港獨之父既「一家英國照」一L樣~~~

但呢次真係陰質,禍港禍國

點解送中條例咁L多人反呢,
睇呢條片明晒

好L恐怖,陰毒到令人心寒

個關公炒L咗佢啦,港獨之父一家照咁L肉酸都未夠衰,
呢之仲咁L陰毒????

中國人之恥

引用:
原帖由 高潮沒有停下來 於 2019-6-24 06:07 PM 發表

劉馬車拍片屌暴徒,唔通劉馬車係黃屍呀
劉馬車一向有佢自己立場,拍咗N年片啦
藍又好黃又好,有無呢條片咁怪,咁著蹟???
佢完全係年輕人自主拍法

你睇呢條片手法似唔似,CY當日一家英國照??

引用:
原帖由 9up戰狼 於 2019-6-24 06:16 PM 發表

年輕人咁重口味,又佔中又愛私煙???

真係好L陰毒,班L樣建制四圍播毒,
完全係想分裂家庭,分裂香港,
,抺黑中國

家下問題係,呢單野係國家級,
還是建制攪局呃維穩

引用:
原帖由 二十四 於 2019-6-24 06:48 PM 發表
依書直說---

棄卒.....

依例 $$300 安家
卒就棄硬架喇,安家費會唔會太少???
拍到條片咁柒,分分鐘樣衰一世,點對得住私煙BB

呢單野,真係要查吓背後黑手,
好L陰毒,想害分裂港人

呢單野一定要抽出幕後黑手

引用:
原帖由 什麼名字才可用 於 2019-6-25 09:30 AM 發表

https://youtu.be/erP5IsjwvNA

看了此視頻,(一)無感覺!因片中人物,在毫無感情下的演讀。
(二)好奇!他的父母在那?是愛他甘願替其受傷害,還是在冷氣房看其受傷害呢?
(三)質疑!在片中末段,倪匡的角色是什麼?就算自己行動不便,就算自己兒子倪震不表態,但他用思想上支持年青人,鼓勵年青人,跳過其父母,隨心去做任何事。
這視頻誰來制作,有人出來認了及承擔嗎 ...
因為拍攝似大陸關公手筆,老土,著蹟
黃衫,政總,用腳架拍(後生仔無人會咁樣自拍)
順手搵埋一向反共既倪匡(後生仔點會睇N年前倪匡訪問?可能乜水都未知)

動機就相當陰毒,非常心寒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]