• 瀏覽: 38,580
  • 回覆: 205
  • 追帖: 2
+16
又係鬼呀?!

點解送中條例咁L多人反呢,
睇呢條片明晒

好L恐怖,陰毒到令人心寒

個關公炒L咗佢啦,港獨之父一家照咁L肉酸都未夠衰,
呢之仲咁L陰毒????

中國人之恥

一定係建制扮的,無載口罩一定唔會是傑青!傑青要蒙面先敢上鏡呀!!支持傑青,支持一國一制!!!!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 siupercy 於 2019-6-24 05:50 PM 發表

呢套直情係徐克監製啦!仲問?
係徐一刀監製㗎

如果呢條茂利敢去乜乜撐警集會再講一次短片內容而又可以全身而退我就信啦

父母唔愛你,咁你自己離開呢一個家啦。唔好回家OK? 

引用:
原帖由 sitcoml1 於 2019-6-24 04:45 PM 發表

班黑衣走出來玩「被抹黑」?
又話 689 係港獨之父? 幾時俾多5千萬佢出來帶領大家圍警總?

做父母支持上街,原因係睇死啲仔女一定會犯法至少判七年以上,所以為了下一代的罪犯仔女的人生安全當然要被迫走上街

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-24 04:36 PM 發表
近日一段「致年青人」的短片在網上熱播,一位90後青年自稱曾參與「69」及「612」遊行集會及「食催淚彈」,力斥不上街保護子女的父母「根本不愛子女」,短片竟獲不少撐政府平台轉載。惟有人質疑短片故意透過偏

https://resource01.ulifestyle.co ... 190624-02_1024.jpeg

近日一 ...
要求該青年參加612照片或短片

李力持是反黃衛兵暴徒,想抹黑,難囉

引用:
原帖由 YUENGIL 於 2019-6-24 05:40 PM 發表
D疑點全部9UP..
段片多人BUY就洗版歌頒,
而家激得滯比人吊就話人老屈
輸打贏要
班衰嘢一見勢色唔對,拿拿聲賊喊捉賊 !

引用:
原帖由 高潮沒有停下來 於 2019-6-24 06:07 PM 發表

劉馬車拍片屌暴徒,唔通劉馬車係黃屍呀
劉馬車一向有佢自己立場,拍咗N年片啦
藍又好黃又好,有無呢條片咁怪,咁著蹟???
佢完全係年輕人自主拍法

你睇呢條片手法似唔似,CY當日一家英國照??

黃衞兵精神,自己友柒嘅就係俾黑,對家扮嘅。建制助選團甩衫跌死,因為有水抽就即時變義士送白花

又話假?又自己落釘 ? 氣油彈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]