[其他] 【逃犯條例】90後青年拍片「唔上街唔愛仔女」 被列3大破綻斥故意挑起世代矛盾

本主題由 motivation 於 2019-6-25 10:52 AM 關閉
你估依家警訊扮賊咁簡單,假如係建制拍,明知一定俾全香港人小隨時起埋底,邊個肯做死士拍d咁既野!

熱賣及精選
D所謂破綻都好夾硬嚟……

回覆 引用 TOP

不知所謂

回覆 引用 TOP

疑你老母,反中畜敢拍唔敢認

"犯民為首和理非人渣,包庇黑衣暴徒殺人放火"

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-6-24 05:34 PM 發表

問問黃c, 呢件又係點解釋 ?
真係上L晒腦,覺得自己真係拯救緊全世界

抵返大學牲俾人睇唔起,最好以後僱主出$8000請佢哋就得

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)
D疑點全部9UP..
段片多人BUY就洗版歌頌,
而家激得滯比人吊就話人老屈
輸打贏要

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-6-24 05:10 PM 發表

飯來張口的港青
話佢地廢青都侮辱左D真廢青,叫米青啦

"犯民為首和理非人渣,包庇黑衣暴徒殺人放火"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2019-6-24 05:00 PM 發表

香港需要嘅係有咁分化得咁分化
與其被有心人隂乾,倒不如壯土斷臂
堡壘分明,夫妻離子女散,家不成家
香港來一次徹底崩坍,普羅家庭失業無錢,憂柴憂米
死而再死,先懂珍惜 ...
咁不如世界末日好過啦!

回覆 引用 TOP

一條咁既笑片就可以挑起咁多人討論.

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

驚死人唔知同佔中有關,搵埋政總背景拍,
攝手法陳舊,亦好明顯係「讀稿」

有無參考過年輕人拍攝方法呀,DLLM

班建制L樣好L毒,我真心懷疑,掟磚鼓吹暴力既係佢地D人

藍院友李力持不要再搞亂香港

回覆 引用 TOP

乜有啲人而家先知道文革係咁可怕?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-24 04:36 PM 發表

近日一段「致年青人」的短片在網上熱播,一位90後青年自稱曾參與「69」及「612」遊行集會及「食催淚彈」,力斥不上街保護子女的父母「根本不愛子女」,短片竟獲不少撐政府平台轉載。惟有人質疑短片故意透過偏

https://resource01.ulifestyle.co ... 190624-02_1024.jpeg

近日一 ...
咩都賴晒建制
搞到愚民干政,就會有批鬥架啦
文化大革命咪就係民主既負面影響咯

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。