[其他] 【逃犯條例】90後青年拍片「唔上街唔愛仔女」 被列3大破綻斥故意挑起世代矛盾

本主題由 motivation 於 2019-6-25 10:52 AM 關閉
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-6-24 06:39 PM 發表

Exactly,條片講D 野米即係佢地成日講果D,忽然玩失憶?呢度仲有件謝生,6月12日接受hk01 訪問,又係講呢D野wor,反送中班黑衣横掂屈開戰友,不如順便同佢割埋蓆,話埋佢係呀爺派黎啦

https://www.hk01.com/18%E5%8D%80%E6%96%B0%E8%81%9E/339948/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4 ...
最中意講過唔認

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座

回覆 引用 TOP

如果可以黎一次模擬未來,睇下班年青人又點諗

搞冧香港,先係香港市民受害,爸爸媽媽失業,學費零用何來,學費更莫講,用功讀書時間去爭取乜乜物,之後自己已錯過好多機會,人到中年,又無所是事,你夢想既政府會養你嗎?

sorry, 到時至知7了,邊個理你

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
賤渣一pat

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-6-24 05:43 PM 發表

驚死人唔知同佔中有關,搵埋政總背景拍,
攝手法陳舊,亦好明顯係「讀稿」

有無參考過年輕人拍攝方法呀,DLLM

班建制L樣好L毒,我真心懷疑,掟磚鼓吹暴力既係佢地D人 ...
掟磚又係李力持揾演員做

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2019-6-25 01:17 AM 發表

掟磚又係李力持揾演員做
林子健都係李力持搵的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 solar169 於 2019-6-24 05:17 PM 發表

想製造撕裂工程谷人上街攪抗爭,過咗火俾全世界鬧,就將個波推俾對家?
咪好似林子健咁囉,初初就係威係勢巴巴閉,又記招又聯署,
衰咗班大哥就潛水,仲要屈佢係鬼,攪到要孤身上路...

我要真公眾假期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-6-24 05:58 PM 發表

你有無見過後生仔咁L樣拍片架~~~
個個都selfie架啦,跟稿讀既,一眼就睇出啦

手法同港獨之父既「一家英國照」一L樣~~~

但呢次真係陰質,禍港禍國 ...
黄狗瘋出鏡都係照稿讀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angusu 於 2019-6-25 01:10 AM 發表

黃絲有腦就唔洗做黃絲啦, 自從佔中後, 究竟有幾多單黃絲犯架強姦, 非禮, 偷竊, 吸毒案, 我數都數唔清啦, 之後仲黎多件林子健, ON成咁, 再之後又黎一個自稱智障的美國隊長.

真係奇型怪狀, 無個正常.

講返呢段片, 如果我係建制插贓, 我會叫佢帶口罩LO, 洗鬼真面目示人, 反正廢青個個唔帶口罩唔敢出街, 無人會懷疑, 尤其有個樣睇, 起底話咁易啦對班黃絲黎講, 黃絲連人地警察 ...
依家比埋個樣你, 班黃絲到呢一刻都未起晒底, 我睇黎, 呢一點就真係最可疑啦.
呢句真,有晒樣,係屈你嘅,仲唔乜都爆晒出黎咩,家吓居然只係傳佢係乜係物咁簡單?

我要真公眾假期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-24 04:49 PM 發表

造假幾時都係反對派啦!由強力部門,遊行人數,亂吹修例後影響,虚假聯署⋯下刪一千字
你小心強力部門捉你去打書釘, 仲質你食魚柳包

附件

下載 (1).jpg(9.26 KB)

2019-6-25 01:26 AM

下載 (1).jpg

下載.jpg(11.88 KB)

20190614_4939a1cd36a24b40a8840gVCVxkK0gqU.jpg(53.04 KB)

69c804242a0c4b3fb5e5a5ab1a5985be_th.jpeg(22.11 KB)

9官話你唔認罪, 先有悔意!!!

回覆 引用 TOP

赤共㓕絕人性

回覆 引用 TOP

我終於明白點解甘多人要夭滅中共

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Shinning97 於 24/6/2019 17:53 發表

衰咗就想嫁禍,點解唔好似攬掟磚暴徒咁死撐?
泛淫同王屎次次都唔認架啦
成班懦夫

我的至愛
991, 3377

回覆 引用 TOP

公安扮架!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。