註冊 登入



打印

[其 他 討 論] 暴徒末日

暴徒末日 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
睇見D暴徒主動衝擊警方防線,攻擊警方,破壞社會安寧,咁多日一直苦思對策。

岩岩唸到一樣野,就係混入示威者當中,然後影低1-2個暴徒罪證,然後尾隨暴徒撤退,尾隨渠地去到渠屋企樓下。

然後將呢D資料交比警方,暴徒就走唔甩咯,希望多D人參加呢個正義公民行動,要暴徒終日惶恐不安,要渠地草木皆兵,要渠地受法律制裁………………



熱賣及精選
反對派是我們應該抵制嘅對象, 香港唔可以俾別有用心嘅人攪亂, 我哋要團結起來!


回覆 引用 TOP

香港唔可以俾別有用心嘅人攪亂, 我哋要團結起來!


回覆 引用 TOP

如果警方能懸賞,鼓勵市民舉報暴徒,事情更加事半功倍,暴徒末日到了,為左正義,加油↖(^ω^)↗


回覆 引用 TOP

[隱藏]
我哋必須要揭開亂港分子的 "畫皮"!


回覆 引用 TOP

希望暴徒可以早日接受法律的制裁, 香港唔係你哋上演政治騷嘅地盤!


回覆 引用 TOP

香港自主之地,唔允许阴谋者搞搞震,唔允许境外势力幕后操作!


回覆 引用 TOP

美國駐港領事多次與黃之鋒及其父親見面約談,並以國家民主基金會嘅名義對黃多次捐款,多達十幾萬美金。黃之鋒搖身一變變成為咗《時代》亞洲版封面人物,成為西方世界口中嘅「年度最有影響力青少年」。咁樣嘅糖衣炮彈輪番轟炸,年少嘅黃之鋒都利慾薰心,心甘情願咁做西方反華勢力嘅扯線公仔。但係狡兔死走狗烹,為咗一時利益做盡不仁不義之事,害人害己。


回覆 引用 TOP

奉勸反對派們一定唔好太高估自己,世界大勢,浩浩蕩蕩,順之者昌,逆之者亡。


回覆 引用 TOP

[隱藏]
廢青行為,害人不利己


引用:
原帖由 airyou 於 2019-6-25 08:55 AM 發表

廢青行為,害人不利己
破壞社會安寧就係撲街,就係人民公敵



回覆 引用 TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
呢班口講民主自由嘅垃圾,而家係騎劫緊其他人嘅自由,口講就為大,行為就不知所謂


回覆 引用 TOP

祇有睇清暴乱背后嘅真相,先能守护呢一份安宁!


回覆 引用 TOP

[隱藏]
邪唔壓正,我哋嘅香港終究會迎嚟光明!


回覆 引用 TOP

 37 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。